Pofátlanság: így verte át áldozatait a csaló masszőrnő, akit magyar influenszerek is reklámoztak

Forrás: Dreamstime -
Cyla Vasvári Vivien nyirokmasszázs csalás influenszer Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivient is megkárosította az a magát nyirokmasszőrként hirdető nő, aki több mint 10 millió forintot csalt ki potenciális vendégeitől. A hölgyet reklámozó népes hazai influenszertáborból Vivi volt az egyetlen, aki felhívta követői figyelmét a bűncselekményre.

A kamumasszőrnek rengetegen fizettek előleget azért, hogy igénybe vehessék a szolgáltatásait, ám ő állandóan különféle mondvacsinált indokokkal mondta le a kezeléseket. Volt, hogy a koronavírusra hivatkozott, de az is előfordult, hogy azt állította, rossz időpontot jegyzett fel a naptárába – írja a Blikk.

Forrás: Dreamstime

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jelenleg többrendbeli csalás megalapozott gyanúja miatt folytat a nő ellen büntetőeljárást. A Pest Megyei RFK szóvivője, Szabóné Berki Bianka elmondta, hogy kihallgatásra eddig nem került sor.

Az esettel kapcsolatban Kajdi Csaba is állást foglalt. Mint mondta, szerinte a véleményvezérek lehetnek a felelősek azért, hogy a csalás megtörténhetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.