Bodrogi Gyula jobban van: már hízott is egy kilót

hízás egészség Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 88 esztendős Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész egészségével kapcsolatban az elmúlt fél évben szinte csak aggasztó hírek érkeztek. Súlyos légszomjjal küzdött, a felesége Merkely Bélát hívta fel, aki szó szerint megmentette az életét. A színművész azóta már kikerült a kórházból, és visszatárt a színpadra: egyre jobban van.

"Jól vagyok, jól vagyok, most tényleg nem kell aggódni értem, már híztam is egy kilót. Angéla olyan jól főz, hogy ez nem is csoda. Szerencsére a szívműtétem óta sem kell diétáznom, így nem vonom meg magamtól a finom falatokat. Nincsenek extra kívánságaim, Angéla csak bemondja, mit főz, én meg csípőre teszem a kezem, és azt mondom, jól van akkor. Most épp a fokhagymakrémleves, a krumplipüré, a csirkepörkölt és a rántott hús a favorit, de Angéla mindent fantasztikusan készít el" - mondta Bodrogi Gyula a Blikknek, aki családjától egy futópadot is kapott, amin rendszeresen gyalogol.

Bodrogi Gyula egyre jobban van Fotó: Polyák Attila - Origo


"Ha van még húsz-harminc évem, azt a színpadon képzelem el, a többit meg majd kertészkedve, nyugdíjasként"
- mondta a színművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.