Nincs jól Zalatnay Sarolta: "Olyan volt, mintha késsel hasogatnák a torkom"

Forrás: Fem3 -
betegség Zalatnay Sarolta fellépés influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta az egyik koncertjén csúnyán megfázott, a fellépése után nedves pólóban dedikált még egy ideig, amelynek súlyos következményei lettek: a 71 éves énekesnőt ledöntötte az influenza a lábáról. Cini annyira rosszul volt, hogy még Szakcsi Lakatos Béla temetésére sem tudott elmenni.

"Igazából múlt hét csütörtök óta otthon vagyok, legfeljebb a kertbe megyek ki egy picit, ha ennyire szép az idő.

Már egy kicsit jobban vagyok, de megmondom őszintén, olyan volt, mintha késsel hasogatnák a torkom. Aludni se tudtam fekve, csak ülve, olyan köhögőrohamok kínoztak.

Egy előadóművésznek természetesen ez különösen fájó, már alig várom, hogy visszatérjek a színpadra, nagyon nagy dobásokat tervezünk még ebben az évben. Ami nagyon jót tett a lelkemnek, hogy kaptam a Magneotontól az értesítést, hogy a DR BRS-sel közös dalom, a Várlak még átlépte az egymillió megtekintést" - mesélte a betegsége ellenére lelkesen a Ripostnak Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.