Rákot diagnosztizáltak az ismert műsorvezetőnél: nem tudja, mennyi van még neki hátra

Forrás: Shutterstock -
műsorvezető tüdőrák rák Jonnie Irwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert műsorvezető, Jonnie Irwin szomorú hírt közölt: súlyos tüdőrákot diagnosztizáltak nála. Nem tudja, meddig élhet még.

Jonnie Irwin, aki a BBC és a Channel 4 műsorvezetője, szomorú hírt közölt: súlyos rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála. 2020-ban, A Place In The Sun című műsor forgatása közben jelentkeztek először tünetei, amikor elhomályosodott a látása. A kivizsgálás után kiderült, tüdőrákja van, ami már átterjedt az agyára. "Nem tudom, mennyi időm van még hátra" - mondta a 48 éves Jonnie. "Haza kellett mennem és elmondanom a feleségemnek, aki a gyerekeinkre vigyázott, hogy gyakorlatilag magára maradt. Ez pusztító volt" - árulta még el a műsorvezető, akinek a feleségével 3 közös gyerekük van.

A műsorvezető eddig titkolta betegségét, de most úgy döntött, megosztja küzdelmét, hátha ezzel arra ösztönöz másokat, hogy élvezzék ki az életük minden pillanatát - írja a Mirror.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.