Évek óta komoly egészségi problémákkal küzd Weisz Fanni

Forrás: Instagram, Weisz Fanni -
Weisz Fanni fájdalom gyógytorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni évek óta küzd ízületi problémákkal, amelyek rendkívül megnehezítik a mindennapjait. Már többször nekivágott annak, hogy kiderítse, mi áll a fájdalmak hátterében, amelyek hosszú ideje fennállnak nála.

Fannit a munkájában is akadályozzák erős fájdalmai, amelyek a nap bármelyik szakaszában hirtelen fellépnek nála.

"Borzasztóan fáj a derekam és a csípőm. Többször is volt már, hogy reggel felébredtem, és nem tudtam kikelni az ágyból, rendesen meg is ijedtem. Máskor pedig egyáltalán nem is fáj, szóval ez nagyon változó. Már régóta gondolkozom rajta, hogy mitől lehet, először azt hittem, a szűk farmer, esetleg a sok vezetés okozza, de lehet, hogy szimplán csak öregszem" - vallotta a Borsnak.

Weisz Fanni Forrás: Instagram, Weisz Fanni

A csinos modell megelégelte, hogy nem tudja orvosolni problémáit, így manuálterápiával foglalkozó szakemberhez fordult, akinek segítségével bízik benne, hogy megszabadulhat a kellemetlen panaszoktól.

"Az a vágyam, hogy végre megnyugodjak, és elmúljanak ezek a fájdalmak, mert a mindennapi életemben sok kellemetlenséget okoz. Hálás vagyok, hogy kipróbálhatom ezt a terápiát, és úgy érzem, hogy már az első kezelés is nagyon jót tett nekem" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.