14 hónap alatt kétszer szült ikreket ez a nő

ikrek mono-mono ikrek szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Alba és férje, Frenkie is sokkot kapott, amikor az ovosok közölték velük, hogy másodszor is ikreket várnak. Ikerfiaik akkor mindössze hat hónaposak voltak.

Britney első terhességéből született fiai, Luka és Levi egypetéjű ikrek. A második terhességéből született kislányok, Lydia és Lynlee nagyon különlegesek, úgynevezett mono-mono ikrek. Ilyen esetben nem csak a méhlepény közös, hanem egy burokban is fejlődnek a babák. Ez a fata terhesség nem veszélytelen, ugyanis nagy az esély arra, hogy a köldökzsinórok összegabalyodnak, valamint keringési zavarok is felléphetnek - írja az ABC News.

A kislányok 2022. októberében, a terhesség hetedik hónapjában születtek. Britney a várandóssága 50 napját már kórházban töltötte, és a babákkal is ott kellett maradnia még hat hétig. A lányok azóta is szépen fejlődnek, a büszke szülők pedig alig hiszik el, hogy alig 14 hónap alatt hatan lettek a családban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.