Rosszul lett az Omega zenésze, maga hívott mentőt

Forrás: BorsOnline -
mentő vizsgálat Molnár György Elefánt ekg szívbetegség
Molnár György Elefánt mellkasi panaszai miatt mentőt hívott magára, ám a vizsgálatok ellenére sem derült még ki, hogy mi a baj.

Molnár György Elefánt pár hónapja örömmel osztotta meg a hírt, hogy legyőzte a rákot, ám most újabb nyugtalanító panaszok jelentkeztek nála. A tünetek valószínűleg nincsenek összefüggésben a korábbi betegséggel, de az orvosok még nem tudják, mi a baj.

Molnár György elegánt mentőt hívott magára Forrás: BorsOnline

"Vizsgálgatnak, mert valami a szívem táján nincs rendben. Rám nem jellemző, de annyira nem éreztem jól magam, hogy Pünkösd pénteken kihívtam magamra a mentőt. Aznap bekerültem a Kútvölgyi Kórházba, épp a kardiológiai osztály volt a sürgősségi ügyeletes, végül egészen késő estig ott voltam. Rengeteg vizsgálatot végeztek rajtam, voltam vérvételen, EKG-n, az eredmények akkor nem mutatták ki, mi lehet a probléma. Viszont az biztos, hogy nem stimmel valami. Most hétfőtől elkezdtem járni a Budapesti Szent Ferenc Kórházba, ahol a nagyon kedves barátom, Dr. Toldy-Schedel Emil a főigazgató. Ritka jó kardiológus, naponta kerül sor újabb és újabb vizsgálatokra. Jelenleg a negyediknek az időpontját keressük. Most viszont, hogy kicsit hűvösebb idő van, jobban érzem magam, de időnként jelentkezik egy enyhe mellkasi nyomó érzés, ami picit sem esik jól. Fulladás szerencsére nincs, de olyan, mintha ülnének a mellkasomon és a hátamon" - mesélte a zenész a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.