Molnár György Elefánt daganat gyilkos kór rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega szólógitárosa, Molnár György Elefánt őszintén vallott a rákkal való harcról, és azt is elárulta, mi segítette át a legnehezebb időszakon.

Nehéz csatákon van túl az Omega gitárosa, Molnár György Elefánt. A zenész a közelmúltban otthonában esett el, ami miatt bottal jár, a gyilkos kórt viszont sikeresen legyőzte. Az ikonikus zenész legutóbb a Magyar Zene Házában járt a Városligetben.

Elefánt a „Nekünk írták a dalt" című kiállítás megnyitóján tett látogatás, ahol karrierje mellett gyógyulásáról is beszélt az őt kísérő tévéstábnak.

"A ráktól megmenekültem, ami elmondhatatlan öröm. Nem az első csatát nyertem meg az alattomos kórral szemben. Az élni akarás mellett a családom és a barátaim adtak óriási erőt.

Az onkológusom, dr. Küronya Zsófia – akinek az unokatestvére egyébként dolgozott az Omega mellett – azt mondta nekem: meggyógyult. Ha beszélgetünk majd, a rák nem lesz téma. Ami a lábamat illeti, már bot nélkül is tudok menni, így már csak a zenére kell koncentrálnom. Új dalokat írok, s majd szeretnék méltó módon elköszönni a közönségtől a színpadon"

– fejezte be az Omega kultikus alakja.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.