"Lett egy bokatörés..., illetve bokaszalag is szakadt" - Marics Peti sérülése miatt erre számíthatnak a rajongók

bokatörés Budapest Park Valmar Valkusz Milán Marics Peti
Ahogy azt a Life is megírta, lendületesen kezdett a Valmar a Budapest Parkban, aminek azonnal sérülés lett a vége: Marics Peti ugrálás közben elesett, a bokája maga alá fordult és eltört. Ugyan a koncertet így is végigénekelte, de jelenleg fekvésre van ítélve. De mi lesz így a nyári bulikkal? 

Marics Peti az Instagramon árult el részleteket arról, hogy milyen sérülést szenvedett, az mennyire súlyos, és mire számíthatnak a ValMar rajongói a nyári bulikat illetően. Az énekes bizakodó, csak annyi időre akar leállni, amennyire feltétlenül szükséges, ami szerinte a járógipszig tart majd.

"A hirtelen bekapott 4 góltol kicsit megzavarodtunk...háát nem igy terveztuk. Na, de nagyon sokan írtatok es aggódtok értem, amiért repkednek a csókok nektek. Úgyhogy röviden elmesélem, mi lett a diagnózis, illetve hogy lesz a folytatas. Lett egy bokatörés, szerencsere nem elmozdulásos, úgyhogy nem súlyos, illetve bokaszalag is szakadt. Még jó egy hét fekvő gipsz (így sajnos ezen a héten még nem tudok menni fellépésekre), de jövő het kedden kapok járógipszet, és onnantol folytatjuk a nyarat. Kevesebb ugrálással, de együtt. Köszi mindenkinek a jókívánságokat és szeretetet, amit az utóbbi napokban végtelen dózisban küldtetek felém!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.