41 évesnek érezte magát a 69 éves nagymama, mikor reggel felébredt: súlyos ok állt a háttérben

Forrás: Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / Swns -
nagymama agydaganat Glenn Lilley tumor
Különös dolgot tapasztalt két évvel ezelőtt Glenn Lilley, mikor reggel felébredt. Abban a hitben volt, hogy 49 éves, gyermekei még tinédzserek, a valóság azonban sokkolta: kiderült, hogy 69 éves és súlyos memóriazavarban szenved.

Glenn 2017-ben fülzúgás és szédülés miatt keresett fel egy szakembert, aki megnyugtatta, semmi ok az aggodalomra. Nem sokkal ezután összeesett az otthonában és egyik reggel arra ébredt, hogy jóval fiatalabbnak, 69 helyett 41 évesnek érzi magát és nem is emlékszik arra, hogy a köztes években mi történt vele.

Forrás: Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / Swns

Teljesen ledöbbent, mikor megtudta, hogy a gyermeke már többé nem tinédzserek. Hosszas kivizsgálás után kiderült, hogy agydaganata van és az orvosok figyelmeztették, műtét nélkül pusztán néhány hónapja van hátra.

A szakértők elmondták, hogy 2017-ben elvégzett vizsgálatok során már látnia kellett volna az orvosnak. az akkor még szőlőmag méretű tumort - írja a Metro.

Glenn műtéte a koronavírus miatt sokat tolódott, de végül tavaly szeptemberben egy 11 órás operáció során eltávolították a daganatot.

Forrás: Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / Swns

Azóta folyamatosan ellenőrzik az állapotát és figyelik, hogy a tumor nehogy visszanőjjön. A nagymama rengeteg fájdalommal a háta mögött - fél fülére süket lett és a látása is skat romlott - pozitívan látja a jövőt és reméli, hogy még sokáig élvezheti a családja társaságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.