Szörnyű fájdalmai miatt meg akart halni egy 9 éves kisfiú: "Mintha 100 hangya mászna a bőröm alatt"

kisfiú viszketés ekcéma fájdalom
Évekig hiába kereste a gyógymódot kisfiának az angol házaspár. A 9 éves Theo az ekcéma egyik nagyon ritka, borzalmas fajtájában, neurodermatitiszben szenved. Bőrén foltokban, vörös megvastagodások jelennek meg, amik viszketnek, majd felrepednek.

Theo betegsége már csecsemőkorában kezdődött, a hatalmas fájdalom és a szörnyű viszketés miatt alduni sem tudott. A mozgás is nehezséget okozott számára, a karját sem tudta felemelni. Szülei fáradhatatlanul keresték a gyógymódot, de az orvosok által felírt krémek nem használtak. Akkor vitték külföldre gyermeküket, amikor a kisfú azt kezdte mondogatni, hogy meg akar halni - írja a Mirror. Úgy érezte, mintha ezer hangya mászna a bőre alatt.

A szülők Németországban találtak egy olyan klinikát, ahol segíteni tudtak a kisfiún: szigorú diétát írtak elő neki, ennek köszönhetően pedig javulni kezdett az állapota. A család hathetente utazik a német klinikára, ami anyagilag nagyon megterhelő számukra, ezért most pénzt gyűjtenek a kezelésekre, indítottak egy GoFundMe oldalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.