Emóció 7.84: Erősítsd az immunrendszered természetes módon

Forrás: Shutterstock -
immunrendszer PR cikk vitamin antioxidáns
Az immunrendszer erősítése és a szervezet védekezőképességének fenntartása kiemelten fontos, különösen a téli időszakban, amikor a hideg időjárás és különféle légúti megbetegedések miatt sokkal fogékonyabbak vagyunk a betegségekre. Ha szeretnénk természetes módon erősíteni az immunrendszerünket és megelőzni a betegségek kialakulását, akkor az Emóció 7.84. élőflórás ital lesz számunkra a legmegfelelőbb választás.
Forrás: Shutterstock

Mi is pontosan az Emóció 7.84?

Az ember szervezetének fő védekezési eszköze a jól működő immunrendszer, amely sejtek, szervek, szövetek egységéből felépülő komplex rendszer, ennek optimális és harmonikus működésére, stimulálására kifejlesztett élőflórás, fermentált ital az Emóció 7.84.

Az Emóció 7.8 effektív mikroorgazmusokkal, valamint értékes, közismerten antioxidáns tulajdonságú meggy-, kékszőlő- és fekete ribizli gyümölcskivonatokkal, kizárólag természetes összetevőkből készült étrend-kiegészítő ital.

Kinek ajánlott a fogyasztása?

Az Emóció 7.84 élőflórás ital kíméletesen támogatja a bélflóra egyensúlyának helyreállítását és az anyagcsere-folyamatokat. Fogyasztása hatékony megoldást nyújthat:

  • reflux, savtúltengés, puffadás, vastagbélgyulladás, gyomorhurut esetén
  • kedvezően befolyásolja a székrekedést és hasmenést
  • enyhíti az antibiotikumos kezelés kellemetlen mellékhatásait
  • természetes módon támogatja az immunrendszert
  • csökkenti egyes gyulladásos bélbetegségek tüneteit

Támogassuk a természetes immunitást

Az Emóció 7.84 tripla előnyt biztosít a C- és D3-vitamin kombinációjával, amelyek tökéletes harmóniában működnek a benne található hasznos mikroorganizmusokkal, hogy természetesen növeljék a szervezet immunitását. A C-vitamin az immunrendszer normális működéséhez, valamint a normális kollagén képződéshez, a D3-vitamin az egészséges csontozat és normál fogazat fenntartásához járul hozzá. Ez az ital könnyen illeszkedik bármilyen diétás étrendhez is, mivel vegán és gluténmentes is egyben.

Az Emóció7.84 gyártásához felhasznált piros, kék és lila színben pompázó gyümölcsök flavonoid, antocianidin vegyületeket tartalmaznak, amelyek erőteljes antioxidánsok, kiemelt szerepük van a szervezet öregedésének lassításában, a káros behatások elleni védekezésben, az érfalak áteresztőképességének csökkentésében, valamint a vitaminok és ásványi anyagok jobb beépülésében.

Hogyan fogyasszuk az Emóció 7.84-et?

Igyunk meg 2×25 ml-t a folyékony étrendkiegészítőből naponta (reggel 1×25 ml, este 1×25 ml). Az Emóció 7.84-et magában is fogyaszthatjuk vagy akár egy pohár vizet, gyümölcslevet is hozzáadhatunk.

Kattints ide és szerezd be még ma az első Emóció 7.84 italodat.

Vitaminokat és egyéb étrend-kiegészítő termékeket pedig innen rendelhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.