Félresikerült plasztika után szó szerint rothadásnak indult egy nő hasa: "a műtét tönkretette az életemet"

hasplasztika rothadás vérmérgezés fertőzés
Rowah Kaddour 2019 márciusában hasplasztikát és zsírleszívást végeztetett. A műtét rosszul sikerült, a nő hasa szó szerint rohadni kezdett. Azt mondja, azt a szagot sosem fogja elfelejteni.

Ahelyett, hogy Rowah Kaddour boldogan hazamehetett volna a hasplasztikája után, mentőautóval szállították kórházól kórházra, mert elrohadt a bőr a hasán. A nő most jogi lépéseket tesz a sebésze ellen, mert az állítólag nem magyarázta el neki a lehetséges kockázatokat, és figyelmen kívül hagyta a műtét után kialakult súlyos fertőzést. Perli a kórházat is, ahol a beavatkozást végezték. Rowah azt mondja, az operáció után vérmérgezést kapott, teste eltorzítása pedig maradandó traumát okozott számára.

Félresikerült plasztika után szó szerint rothadásnak indult egy nő hasa - Illusztráció Forrás: Thinkstock

A műtét tönkretette az életemet" – idézi Rowah-t a The Sun. "Olyan volt, mintha a pokolban lettem volna, mintha valami rágná a húsomat."

Rowah életmódot váltott, és nagyon sokat fogyott, ezért meg akart szabadulni a hasán lógó felesleges bőrtől. A hasplasztikát 2019. március 14-én végeztette el. A nő egyik barátja – aki ápoló és meglátogatta a kórházban – aggódni kezdett Rowah fájdalmai, valamint a sebéből áradó bűz miatt. Rowah bőre fekete és gyulladt volt, egyes helyeken felreped, és genny szivárgott belőle. A bírósági dokumentumok szerint a nővér felhívta Rowah sebészét, hogy közölje vele, a betege szepszist kapott. Rowah-t ezután egy másik kórház sürgősségi osztályára szállították, majd onnan egy nappal később egy harmadik intézménybe vitték át, ahol egy hónap alatt több műtéten is átesett. A nőről készült friss fotókon látszik, hogy a hasa teljesen torz, kiterjedt hegek vannak rajta.

Rowah sebésze és a kórház, ahol a beavatkozást végezték, tagadja, hogy megszegték volna a kötelezettségeiket.

Nem Rowh volt az egyetlen, aki így járt a hasplasztikája után. Tavaly írtunk egy másik angol nőről, aki Törökoszágban végeztette el az operációt, és majdnem az életével fizettett érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.