Téli förmedvény: a jeticsizma

jeti Chanel csizma tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha télen is trendi akarsz lenni, szerezz be egy jeticsizmát. A pasiknak a hátán is feláll a szőr ettől a rémségtől, de legalább jót kacarásznak a tappancsaidon!

Sokan odavannak érte, még többen utálják, de tény, hogy a jeticsizma mégis mindig visszakúszik a divatimádók lábára. Először az 1970-es évek diszkókorszakában ütötte fel a fejét a rémség, majd 1990 környékén Kate Mossnak köszönhetően ismét kötelező ruhadarabbá avanzsált. Idén újra fénykorát éli, olyannyira, hogy a legnagyobb divatházak sem hagyják ki kollekciójukból.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Chanel is odavan az eszkimócsizmától: hófehér darabjuk jégcsapra hajazó tűsarokkal is büszkélkedik. A Dolce&Gabbana darabjai valódi nyúlszőrből, Manolo Blahnik jeticsizmái pedig himalájai kecskék szőréből készültek. A designos kreációk igen borsos áron, mintegy 220 ezer forintért kaphatóak, de minden bizonnyal az olcsóbb márkák darabjai is legalább ilyen divatosak lesznek.

Tény, hogy egy karcsú modellen vagy szexi hírességen aprócska miniszoknyával és toppal remekül mutat egy ilyen darab, de egy munkába igyekvő, esős időben is kimozdulni kényszerülő átlagember már problémákba ütközik a jeticsizma viselésekor.

Ám nem lenne olyan izgalmas a divat, ha nem lenne minden évben valami badarság, amit követni kell, így arra biztatunk, ha egyéniségedhez passzol az eszkimók kedvenc lábbelije, akkor ne izgassanak a pasik gonoszkodásai és az időjárás - szerezz be egy jeticsizmát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.