fashion week baki Hollywood sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességeket egész csapat készíti fel arra, hogy teljes pompájukban jelenjenek meg egy rangos eseményen. Néha azonban a stílustanácsadó is hozhat rossz döntéseket. Összegyűjtöttük a sztárok legsokkolóbb melléfogásait!
Lesd el Carrie Bradshaw divattrükkjeit!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101029-lesd-el-carrie-bradshaw-divattrukkjeit.htmlStílustippek neked! - Gabrielle Solistólhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-stilustippek-neked-gabrielle-solistol.html
Jennifer Lopez - overallban

A kezeslábas évek óta mint divatos viselet van a köztudatban, pedig ezzel a ruhadarabbal könnyű bakot lőni. Ha nem az alkatodhoz megfelelőt választod, könnyen úgy járhatsz, mint Jennifer Lopez, aki világos szürke, hosszú ujjú, lefelé szűkülő overalljában leginkább egy elefántra emlékeztetett, és legkevésbé egy ragyogó dívára.

Taylor Momsen - mint éjszakai pillangó

Te kiengednéd így a lányodat a házból? A feketére vastagon kimázolt szem és a lotyós megjelenés Courtney Love-val együtt évekkel ezelőtt kiment a divatból. Ezt azonban valószínűleg nem tudhatta a Gossip Girl 17 éves sztárja, Taylor Momsen, ezért vette éjszakai pillangósra a figurát.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Serena Williams - mint transzvesztita előadóművész

A nem átlagos testalkatú sztárok gyakran bakot lőnek, ha egy átlagos testalkatú sztár ruháját próbálják magukra erőltetni. Serena Williams izmoktól dagadó testére húzott egy XXS méretű, valóban gyönyörű miniruhát, a végeredmény mégsem csábító, hanem nevetséges lett. A teniszklasszis inkább egy női ruhába bújt pasira emlékeztetett.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Julia Roberts - mint Hildegard főnővér

Egy fehér nadrágkosztüm általában elegáns viselet. Általában. Ha azonban az összeállítás fazonja egyáltalán nem csinos, és a viselője alkatához sem illik, könnyen úgy festhetsz benne, mint Julia Roberts. A színésznő jobban hasonlít a fekete-erdei klinika főnővérére, mint egy ragyogó világsztárra.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Kylie Minogue - kitollasodva

Az ausztrál énekesnő mindig olyan, mintha skatulyából húzták volna ki. Kivéve most. Kylie Minogue tollas miniruhája ugyanis rettenetes választás. Az alsó sem illik a felsőhöz, és a kreáció sem a sztárhoz.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Alexis Bledel - mint nevelőnő

Alexis Bledel sötétkék miniruháját indokolatlanul sok anyagból varrták. A színésznő sokkal jobban hasonlít benne egy nevelőnőre, mint egy sorozatsztárra. Még Rory Gilmore is diszkréten felszisszenne a túlzott visszafogottság láttán.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Rachel Weisz - ez szoknya vagy nadrág?

A szoknyanadrág évekkel ezelőtt kiment a divatból, nem is értjük, hogy jutott Rachel Weisz eszébe, hogy egy ilyenben vonuljon végig a vörös szőnyegen. Ráadásul az egyrészes krémszínű ruhadarab olyan, mintha a nagyi függönyéből varrták volna.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Courtney Love - botrányos

Túl mély dekoltázs, kócos, ápolatlan frizura, kopott ajakrúzs, ki az? Nem más, mint a korábban említett rossz példa, Courtney Love. Az énekesnő hozta a szokásos formáját. Zöld miniruhája a derekáig kivágott, melltartó persze nincs rajta, a sminkje lefolyt, a haja torzonborz és zsíros. Az pedig csak hab a tortán, hogy Courtney alig tud állni a lábán...

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Heidi Klum - tűzvörösben

Ha valaki tűzpirosban, sőt tűzvörösben parádézik, könnyen egy csapat tűzoltó fecskendője előtt találja magát. Az ennyire piros összeállítás mindenképpen égő. A szupermodell Heidi Klum tűzszínű kosztümje hibátlan fazonú, de a színével nem tudunk kibékülni. Az biztos, hogy senki nem tudta levenni a szemét azon az estén a topmodellről.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Julianne Moore - csak kényelmesen?

A színésznő mindig a kényelmet részesíti előnyben a csillogással szemben, de ebben az összeállításban aligha érezhette jól magát. Julianne Moore mintás minije már önmagában is meghökkentő, de egy fekete zoknira emlékeztető magas sarkú csizmával kiegészítve a melléfogások melléfogása.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Jessica Simpson - túlsúly és kevés ruha

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a tökéletes alaknál sokkal fontosabb, hogy elégedettek legyünk magunkkal, akár túlsúlyosan is. De hiúság is van a világon... Jessica Simpson grafitszürke, flitteres, sliccelt ujjú miniruhája igazán nem mutatna rosszul a színésznőn, ha éppen nem nyomott volna úgy 15 kilóval többet a versenysúlyánál. De többet nyomott.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.