fashion week szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feketét bármikor viselhetünk, épp ezért - bár félve írom le - érthető módon kissé unjunk ez a klasszikus színt. Olykor azonban muszáj váltanunk, méghozzá úgy, hogy a klasszikus színt újragondolva még több fantáziát viszünk az öltözékünkbe.
Lesd el Carrie Bradshaw divattrükkjeit!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101029-lesd-el-carrie-bradshaw-divattrukkjeit.htmlStílustippek neked! - Gabrielle Solistólhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-stilustippek-neked-gabrielle-solistol.htmlA sztárok legkínosabb divatbakijaihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101022-a-sztarok-legkinosabb-divatbakijai.html

Feketét bármikor viselhetünk, épp ezért - bár félve írom le - érthető módon kissé unjuk ezt a klasszikus színt. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kis fekete ruha többé nem számít alapdarabnak, csakúgy mint a fekete ceruzaszoknya és az ugyanilyen színű egyszerű garbó. Olykor azonban muszáj váltanunk, méghozzá úgy, hogy a klasszikus színt újragondolva még több fantáziát viszünk az öltözékünkbe. A divat világában is valami hasonló történt, ugyanis a tengerészkék és a hozzá hasonló árnyalatok megtörték a fekete hegemóniáját.


Eva Longoria, Tilda Swinton, Kristen Stewart


Biztosan akad olyan, aki idegenkedik a kék színtől, és ezt persze megannyi érvvel képes alátámasztani: nem illik a személyiségéhez, a haja vagy épp a szeme színéhez. A tengerészkék nem véletlenül vált a fekete alternatívájává, ugyanis sötétebb árnyalatai inkább hatnak feketének, mint kéknek. Láthattuk a vörös szőnyegen, filmforgatásokon és bemutatókon, egyszóval majdnem minden olyan eseményen, ahol igen nagy számban tűnnek fel a hírességek. Szabályok nincsenek a tengerészkék viselésére, hiszen épp az az óriási előnye, hogy egyszerre klasszikus, mégis vagány. Egy egyszerű, izgalmas vállmegoldású tengerészkék ruhában nem tűnünk kevésbé elegánsnak, csupán az összhatás lesz jóval izgalmasabb, mint a kuriózumnak számító little black dress esetében.


Gisele Bündchen, Marion Cotillard, Lauren Conrad


Mi elsőre beleszerettünk Gisele Bündchen flitteres Versace miniruhájába, csakúgy mint az álomszép Marion Cotillard egyszerű vonalvezetésű L' Wren Scott által tervezett tengerészkék ruhájába. Kiegészítők terén változatlanul nagyon széles a paletta, gyakorlatilag bármilyen színű cipővel és táskával párosíthatjuk tengerészkék viseletünket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Lauren Conradon látható, kissé bohém összhatású, karamellszín övvel feldobott Phillim Lim kreáció. Te hogyan viselnéd?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.