Divatőrültek tolongtak hajnalban a Vörösmarty téren

fashion week Lanvin Vörösmarty tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trendőrültek lepték el kora reggel a Vörösmarty téri H&M márkaboltot - mától kapható ugyanis a Lanvin és a H&M legújabb kollekciója.

Már reggel hatkor gyülekeztek a Lanvin dizájnermárka imádói a Vörösmarty téri H&M előtt, ahol minden lelkes koránkelőt ajándéktáska, forró kávé és péksütemény várt. A sorbanállók karszalagot kaptak, ezzel léphettek be reggel 8-kor az üzletbe, ahol csoportonként összesen tizenöt percet kapott mindenki arra, hogy villámgyorsan kiválassza és felpróbálja a megkaparintott ruhakölteményt, Hamupipőkéhez passzoló tűsarkú topánt vagy a szuperszínes ékszereket.


Még több fotó képgalériánkban!

Alber Elbaz tervező kollekciója igen színesre sikeredett: találhatunk benne extravagáns tüllruhát és fodrokkal dúsan díszített koktélruhát, de a csillogó trikók, elegáns kabátok, meghökkentő ékszerek és retikülök sem hiányozhattak. A kiegészítők árai viszonylag barátira sikeredtek: kb. hatezer forintért vásárolhattunk mesés, tűzpiros fülbevalót, egy táska pedig tízezer forint volt. A ruhákhoz viszont jóval borsosabb áron, harminc- és hatvanezer forint között juthattunk hozzá.

A Lanvin divatház a 19. század végén alakult Franciaországban. Egyszerű kalaposüzletként indult, mára azonban hatalmas népszerűségnek örvendő divatóriássá nőtte ki magát. Darabjai nagyon elegánsak és méregdrágák - éppen ezért volt hatalmas szenzáció, amikor bejelentették együttműködésüket a H&M-mel. A világ több mint 200 márkaboltjában, limitált számban kaphatók mától a különleges darabok.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.