Szupergyors frizuratippek szilveszter éjszakára

buli frizura szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell ahhoz órákig a fodrászszékben ülnöd, hogy különleges hajkoronával tündökölj az év utolsó partiján. Íme néhány villámgyors ötlet, amellyel te magad is felturbózhatod a hajkoronádat szilveszter estére. 

Kétségtelen, hogy egy jó frizura megkoronázhatja szilveszteri megjelenésünket, ám ha nem fordítunk kellő figyelmet fürtjeinkre, az egész stílusunkat agyoncsaphatjuk. Most megmutatjuk, hogyan készíthetsz villámgyorsan elbűvölő alkalmi frizurákat.

Szexi loknik

A göndör fürtök továbbra is letaszíthatatlanok a trónról! Lehetnek lágy loknik, laza, természetes vagy az '50-es évek arc körül játszó hullámai, a lényeg, hogy a hajvasalót idén szilveszterkor is mellőzheted, a főszerep ezúttal is a hajsütővasaké és hajcsavaróké.

www.style.com
www.style.com

A szexi fürtökért elsőként dolgozz el a nedves hajtöveken egy kis volumennövelő habot, majd hajtsd előre a fejed, és szárítsd rövid ideig a hajad. Ezt követően készíts választékot! A lágy loknikhoz a legjobb, ha középválasztékot fésülsz, ám ha a '40-es, '50-es éveket idéző glamouros hullámokat szeretnél, készíts féloldalas választékot. A szelíd, természetes hullámokhoz a legjobb, ha kb. 5 cm széles tincsenként hullámosítasz, majd az ujjaiddal finoman meglazítod, végül pedig átfésülöd a fürtöket, hogy ne legyen túlságosan mesterkélt a végeredmény. Amennyiben inkább nosztalgikus tincsekre vágysz, a még meleg loknikat csavard fel félujjnyi tincsekbe, majd tűzd fel babahajtűvel. Amikor már teljesen kihűlt, szedd ki óvatosan a rögzítőtűket, majd akárcsak a hollywoodi dívák, formázd lapátfésűvel frizurád. Legvégül jöhet egy kis fényt adó fixáló!

Figyelem! A csillámporos hajlakkok túlságosan olcsó hatást kölcsönöznek frizurádnak, ezért idén mindenképpen mellőzd őket. A fürtjeid helyett ragyogjon inkább a sminked, a szikrázó hajkoronáért pedig használj hajfényspray-t.

Tipp: A legcsúfabb sztárfizurák 2010-ben



Bubi-királynő






www.style.com
www.style.com

Ehhez a frizurához a legideálisabb a félhosszú haj, mivel a hosszú tincsektől nagyon elnehezülhet az egész. A hajmosást követően egy körkefével szárítsd át a hajadat, igyekezz már ennél a folyamatnál is minél jobban megemelni a hajtöveket. Ha megvagy a szárítással, kezdd el tincsenként feltupírozni a hajad, közben a hajtövekre fújhatsz egy kevés hajlakkot is, így sokkal tartósabb lesz a frizurád. A homloknál formázd a frizurád U-alakban, a többi tincset pedig óvatosan keféld át, majd csavard meg, és rögzítsd hajtűkkel a tarkódhoz. Ügyelj rá, hogy a végeredmény ne legyen olyan, akár egy madárfészek a fejed tetején! Ha nagyon sűrű a hajad, oszd három részre a tincseket, és lazán sodord be őket a hajtőhöz, végül pedig rendezgesd el az egészet. Minél magasabbra tűzöd, annál menőbb lesz a frizurád. Ha a klasszikus Brigitte Bardot-stílust kedveled, tegyél egy masnis hajpántot a hajad első részébe.

Díszíts kedvedre

Ha túl sok időd ment el a készülődésből a sminkeléssel és az öltözködéssel, és turbógyors hajszépítésre vágysz, dobd fel a frizurádat sikkes kiegészítőkkel. Idén télen reneszánszát élik a különböző tollakkal, kristályokkal, csipkével és virágokkal díszített hajcsatok és hajpántok. Az egyenesre szárított frizurádba szilveszterkor szinte bármit beletűzhetsz. A hajbavalódat gondosan igazítsd hozzá a ruhád stílusához.

www.bijou-brigitte.com, www.accessorize.com, www.promod.com
www.bijou-brigitte.com, www.accessorize.com, www.promod.com

Dívás csiga

Ez a frizura nemcsak, hogy különlegesen nőies, de néhány szempillantás alatt elkészíthető. Nem kell hozzá hajsütővas és tupírfésű, de túl sok kézügyesség sem, csupán egy hajgumira és néhány hajtűre lesz szükséged, no és nem árt, ha kéznél van egy hajsimító szérum.

www.style.com
www.style.com

Az aprócska konty ugyanis leginkább a sima tincseken mutat jól. Elsőként tehát dolgozz bele a hajadba egy kevés hajsimító szérumot, különös gondot fordítva a hajtövekre. Ezt követően fésüld a hajad egyszerű lófarokba a tarkód felett, és fogd össze egy vékony gumival, majd sodorj egyet a copfodon, tekerd fel a gumi köré, és rögzítsd hullámcsatokkal. A lényeg, hogy legyél nagyon precíz, ennél a frizuránál a legfontosabb, hogy egyetlen szál se lógjon ki. A legvégén újra fixálhatod az egészet a hajsimítóval vagy a hajlakkal.

Extrém tincsek

Rövid a hajad? Semmi okod bánkódni. Egy jó fazonból bármikor készíthetsz elbűvölően nőies és szexi ünnepi frizurát. Szilveszterre találj ki a hétköznapitól merőben eltérő vad fazont.

www.short-hairstyles.com
www.short-hairstyles.com

Használj volumennövelő sampont és dúsító hajformázó habot, majd egy közepes méretű körkefével kezdd el egy irányba szárítani tincseidet. Ha a hajad kissé hosszabbra van hagyva a fejtetődön, fésülj féloldalas maxifrufrut, amelyet most loknikba is formázhatsz, a fejtetődön pedig borzold össze a hajad egy kis waxszal. Ha pedig azt szeretnéd, hogy a végeredmény tincses hatású legyen, pödörd meg a hajvégeket egy kis fényt tartalmazó zselével vagy gyorsformázó krémmel, hogy hajnalig tartson a frizurád.

Nélkülözhetetlen hajápolási eszközök - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0r9rb0aYUISKQqw6



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.