fashion week 2011 szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben azt gondoljuk, hogy bennünket bizony nem bolondít meg az új év divatszíne. Aztán mégis arra vándorol a kezünk vásárlás közben, és szerelem lesz a vége. 

"- Oscar jó barátom.
- Te Oscarnak hívod?
- Igen, hiszen ez a neve."

Kétség sem férhet hozzá, hogy a megrögzött Szex és New York-rajongók emlékében élénken él az előbbi dialógus. És nemcsak a párbeszéd, de az a mesés Oscar de la Renta ruha is, amit Carrie ajándékba kap orosz szerelmétől.

www.hbo.com, www.style.com
www.hbo.com, www.style.com

Ez a ruha sokak emlékezetében méltó helyen szerepel, ami nem meglepő: tökéletes szabás, varázslatos anyag, remek szín. A színnél álljunk is meg, hiszen cikkünket nem véletlenül kezdtük ezzel a felütéssel. Minden jel arra mutat, hogy 2011-ben az év divatszíne a de la Renta ruháéhoz hasonló fukszia és annak megannyi árnyalata lesz.

Sokszor gondoljuk azt, hogy mi bizony függetlenítettük magunkat mindenféle divathóborttól, és csakis saját ízlésünk szerinti színekbe és fazonokba bújunk. Igen, de vásárlás közben önkéntelenül is az adott szín irányába visz a kezünk: csak felpróbálom! Aztán gyorsan kiderül, hogy a divathóborttal nemcsak azonosulni vagyunk képesek, de egyenesen beleszerettünk. Mi nem lepődnénk meg, ha 2011 slágerszínével is valami hasonló történne, hiszen nagyon is szerethető árnyalatról beszélünk.

www.style.com
www.style.com

Valentino, Christopher Kane, Sonia Rykiel

Biztosan lesz majd, aki inkább a visszafogottabb, babásabb megfelelőjét választja, de ahhoz sem férhet kétség, hogy a kínálatban a legdurvább irizáló változatok is megtalálhatóak lesznek. Válogatásunkban megmutatjuk, hogy a legnagyobbak hogyan viselik, illetve a 2011-es tavaszi kollekciókat bemutató show-kon miként jelent meg a fukszia és árnyalatai. Itt az ideje megedzeni a látóidegeket, színes év kezdődött!

/1101/2011_201116213356

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.