2010 legemlékezetesebb és legdrágább ékszerei - fotók!

fashion week 2010 ékszer sztár gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többségünk sajnos nem olyan szerencsés, hogy vagyonokat érő ékszereket viselhessen. Maradunk inkább a bizsuknál, amiket legalább szezononként lecserélhetünk, de ettől még ott motoszkálhat a fejünkben a híres dallam: a gyémántok a lányok legjobb barátai.     

2010-ben több híresség is bebizonyította, hogy a varázslatos ékkövekkel még ragyogóbbá lehet tenni az amúgy tökéletes külsőt. Mindegy, hogy rubint-, zafír- vagy gyémántköveket ötvöz az adott ékszer, csak álmodni merünk hasonló szépségekről. Mivel biztosak vagyunk benne, hogy ti is osztjátok Marilyn híres elszólását, így összegyűjtöttük az idei év legmesésebb ékszereit.

KATE MIDDLETON

Szinte az egész világ a közelgő esküvőről beszél, no meg persze az álomszép gyűrűről, amit Vilmos herceg adott választottjának. A Diana hercegnő hagyatékát képező ékszer szemet gyönyörködtető és nem mellékesen remekül mutat Kate ujján.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

BEYONCÉ

Jól tudjuk, hogy az énekes/színésznőtől sosem állt távol a feltűnősködés. Ezt jól bizonyítja ez a fotó is, amin Beyoncé temérdek Lorraine Schwartz ékszert visel. Nem lepődnénk meg, ha az ékszerek összesített ára fedezné Afrika havi élelmiszerköltségét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

CAREY MULLIGAN

Kedvenc színésznőnk bebizonyította, miként tehetjük nőiessé a fiús sérót. Carey csodás, feltűnő fülbevalót választott, melynek kövei mellé már felesleg bármilyen más kiegészítőt viselni. A látvány önmagáért beszél.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

KATY PERRY

Katy rózsaszínmániája az utóbbi időben már nemcsak a ruháin és a haján, de az általa viselt ékszereken is megmutatkozik. Ez a gallérszerű nyakék remek kiegészítője a rózsaszín ruhának és a rózsás ajkaknak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

KATE WINSLET

Megszokhattuk már, hogy az Oscar-díjátadók tobzódnak a csillogóbbnál csillogóbb kövekben, és ez idén sem volt másként. Kate Tiffany nyaklánca 2,5 millió dollárba kerül, és igen különleges, sárga gyémántokat tartalmaz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

GWYNETH PALTROW

Megértjük, ha ettől a fülbevalótól eláll a lélegzetetek. A színésznő egyszerűen kiengedett hajához és porcelán bőréhez elképzelni sem tudunk tökéletesebb kiegészítőt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


HEIDI KLUM

Miért ne keverhetnénk a gyémántokat rubinttal? Ez a Lorraine Schwartz nyakék színeivel és formájával kissé keleties hatású, Heidi nyakán pedig a feltűzött frizurához csillagos ötös választás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


JENNIFER LOPEZ

Válogatásunk természetesen nem zárulhat a Cartier említése nélkül: ez az ékszerszett összesen 164 ezer dollárt ér, és furcsa mód nem tűnik túl hivalkodónak vagy soknak. Talán azért, mert méltóképp egészíti ki Jennifer egyszerű ruháját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

NICOLE RICHIE

Ki mondana nemet egy ilyen eljegyzési gyűrűre? Nicole sem tette, mikor férje, Joel Madden ezzel a mesés gyémánttal a kezében ereszkedett térdre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.