Rá sem lehet ismerni! Smink nélkül a híres énekesnő! - fotó

fotó Kelly Clarkson fogorvos smink nélkül smink sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogorvosi székben fotózta le magát az amerikai üdvöske. 

Nézd meg ezt is!
A legszebb ruhák a tavaszi-nyári szezonra


Forrás: facebook.com/kellyclarkson
Forrás: facebook.com/kellyclarkson


Na, felismertétek? Ugye, hogy nem! Nekünk is többször meg kellett néznünk a képet, hogy felismerjük az énekesnőt. Ő nem más, mint Kelly Clarkson smink nélkül. A 28 éves sztár a fogorvosi székből posztolta ezt a fotót a Facebook-adatlapjára.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Sarka Kata őszintén mesél mellműtétjérőlhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110203-sarka-kata-oszinten-mesel-mellmutetjerol.htmlÚj hollywoodi őrület a fénylő és egészséges tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110202-csodakat-tesz-a-hajjal-az-argan-olaj.htmlÍgy lehetsz gyönyörű - pénz nélkül!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110202-a-szepsegapolas-alapjai-elegendo-alvas-sok-viz-esti-bortisztitas.htmlNő vagyok, és borotválom az arcomhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-borotvalkozo-nok.htmlLady Gaga vér és sperma illatú parfümmel sokkolhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-lady-gaga-ver-es-sperma-illatu-parfumot-dob-piacra.html8 dolog, amivel garantáltan tönkreteszed a hajadhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110126-8-dolog-amivel-garantaltan-tonkreteszed-a-hajad.htmlDurván eltorzult az énekesnő lába - fotó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110126-eltorzult-beth-ditto-terde.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.