Nő vagyok, és borotválom az arcom

arcbőr Marilyn Monroe Elizabeth Taylor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendásan gyönyörű dívák is - akárcsak Marilyn Monroe és Liz Taylor - borotválták világhíressé vált arcukat, mert makulátlan simaságra törekedtek. Ragadjunk mi is borotvapengét, és álljunk be életünk párja mellé a fürdőszobába?

www.esquire.com
www.esquire.com

Az itt lévő nem kívánatos szőrszálak igen kellemetlenek tudnak lenni, mi pedig képesek vagyunk súlyos összegeket költeni a csupaszításra. Ha borotváljuk az arcunkat, vegyük számba azt, hogy az eljárás után hamarosan elkezdenek visszanőni a szőrszálak, melyektől érdes lesz a bőr - ez nem kellemes ám! Végül pedig ne feledkezzünk meg azokról a pletykákról, miszerint a leborotvált szőr még erősebben és erőteljesebb színben tér majd vissza.

"Ez az egész pusztán csak mítosz" - vallotta a híres Kate Somerville, akinek saját kozmetikai márkája van, és korábban dolgozott többek között Elizabeth Taylor saját bőrgyógyászaként is. Kate elmondta, hogy a díva maga is borotválta az arcát, csakúgy, mint a hollywoodi legenda, Marilyn Monroe, aki borotvahabot használt a legendásan sima arcbőrére. A gyönyörű olasz színésznő, Virna Lisi is tükörsima, borotvált arccal pózolt már 1965-ben a neves Esquire magazin címlapján.

Ha te is tervbe vetted arcod borotválását, Sommerville a következőket javasolja: használj férfiborotvát, de ügyelj arra, hogy alaposan ápold a bőrödet melegvízzel és ápoló arckrémmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.