Alanis Morissette és férje boldogan mutatták meg a december végén született kisfiukat, Ever Imre-t az egész világnak.

Mindenkivel megosztotta örömét Alanis Morissette: közös képet töltött fel ugyanis az internetre párjáról és a család legújabb tagjáról. Az anyai ágon magyar származású énekesnő még augusztusban jelentette be terhességét, és a babája a tervezett időpontban meg is született, akinek a magyar Imre nevet adták. "Annyira örülök az új családomnak" - mondta akkor az énekesnő.

www.alanis.com

Alanis, az újdonsült anya nem tervezi, hogy abbahagyja a munkát: a terhessége alatt belekezdett egy könyv írásába is. "Épp a könyvem közepén tartok, és lesznek benne filozófiai, pszichológiai, valamint művészi és prózai részek is, de egyáltalán nem egy emlékiratról van szó" - mesélte az énekeső.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Nicole Kidman megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110201-nicole-kidman-megmutatta-kisbabajat.html Elton John megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-elton-john-megmutatta-kisfiat.html Az énekesnő megmutatta ikreit! - fotóvalhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101209-az-enekesno-megmutatta-ikreit-fotoval.html Egyórás csecsemőt találtak egy vécében! - Otthagyta az anyjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110208-egyoras-csecsemot-hagyott-a-veceben-az-anya.html Milyen betegségekre hajlamos a gyereked? Megtudhatod!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110207-magyarorszagon-is-elerheto-szurovizsgalatok-gyerekkorban.html Megerőszakoltatta saját lányát, hogy nagymama lehessenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110207-megeroszakoltatta-sajat-lanyat-hogy-vegre-unokaja-lehessen.html Elveszítheti a babáját, mert rossz gyógyszert adtakhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110209-terhessegmegszakitasokra-is-hasznalt-gyogyszert-adtak-veletlenul-egy-kismamanak.html