fashion week estélyi ruha Oscar 2011
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2011-es Oscar több szempontból sem sült el a legjobban: itthon a szokásostól eltérően nem közvetítette élőben az egyik kereskedelmi csatorna sem, az eseményen készült fotókat elnézve pedig egyáltalán nem estünk ámulatba. Hová tűnt a megszokott ragyogás, és mire ez a rengeteg feltűnő, mégis unalmas ruha? 

Ha csupán az öltözékekre koncentrálunk, és próbálunk elvonatkoztatni az amúgy kimagasló alkotásoktól és színészi játékoktól, az idei Oscar-díj-átadó erősen felejthetőre sikeredett. Hiába keltünk hajnalban, hogy minél előbb összegyűjthessük a leggyönyörűbb estélyiket, a válogatás először nehéz volt, közel fél óra után pedig egyenesen kínkeserves. Persze azért akadtak pozitív példák is, őket be is mutatjuk a galériában, de bevalljuk őszintén, hogy jóval nagyobb szenzációra számítottunk. Elkeseredésünket Natalie Portman, Cate Blanchett vagy épp Hailee Stenfeld öltözéke feledteti, akik minden komolyabb feltűnősködés nélkül is káprázatosan mutattak estélyi ruháikban.


/1102/A_leg201122894555

Gyere vissza délután, mert megmutatjuk az idei Oscar legszörnyűbb ruháit is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.