Ada bombaformával készül a bikiniszezonra!

diéta műsorvezető szexi bikini bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető már most elkezdett készülni a bikiniszezonra, és nem lehet oka panaszra: egy különleges zsírégető diétának köszönhetően a kétgyermekes anyukának bombázó alakja van.

Ada már megígérte ikerfiainak, Bálintnak és Bencének, hogy idén a Balatonon nyaralnak. A VIVA televízió egykori műsorvezetőjére azonban a munkakereséssel töltött hónapokban felszaladt három kiló plusz, ám nem okozhat csalódást kisfiainak, hogy mégsem mennek vízpartra nyaralni. Így Ada elhatározta, gyorsan formába lendül, hogy a lehető legjobban mutasson a falatnyi fürdőruhákban is. Így a mosolygós műsorvezető kipróbált egy vadonatúj zsírégető étrendet, amely kifejezetten a nyári bikiniszezonra készít fel.

Forrás: Red Lemon
Forrás: Red Lemon

"Télen alapból felszalad az emberre pár kiló, de az én hízásomban alapvetően az is közrejátszott, hogy nem dolgoztam, nem lótottam-futottam egész nap, és bizony este is ettem. Meg is lett az eredménye, gyorsan felszaladt rám három kiló" - árulta el Ada.

"Soha nem fogyókúráztam, mert nem hiszek abban, hogy ha megvonok magamtól bizonyos falatokat, attól fogynék. Maximum a víz távozik ilyenkor az ember szervezetéből. Ráadásul enni is szeretek, így most sem drasztikus diétát kerestem, ezért örültem a zsírégető klub speciális étrendjének, amellyel nem éheztem, mégis lement rólam 4,2 kg az első héten. Most már biztosan lemegyünk a Balatonra a fiúkkal" - tette hozzá nevetve a kétgyermekes anyuka, aki immáron magabiztosan várja az ikerfiaival való pancsolást a magyar tengerben.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.