David Beckham sztárpár szülés kisgyerek Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szöszi és jóképű édesapjára vagy hideg és karakteres arcú édesanyjára hasonlít majd a hamarosan világra jövő Beckham csemete? Megmutatjuk!

Egy program segítségével elkészítettük a leendő Miss Beckham arcképét. David szőke haja és széles homloka társul Victoria barna szemeivel és aprócska ajkaival. Persze ez pusztán fikció, mert hamarosan úgyis megtudjuk, milyen kislányt tudott "összehozni" a szexi sztárpár. Ha az eddigi gyerekeket - Brooklynt, Romeót és Cruzt - nézzük, egészen biztosan nem lesz oka panaszra a külsőségekre igen sokat adó párocskának.

makemebabies.com
makemebabies.com

David és Victoria 1999-ben házasodtak össze, és a hullámvölgyek ellenére is kitartanak egymás mellett. Három fia után Beckhamné már évek óta vágyott egy kislányra - álma pedig idén válik valóra. Január elején jelentették be az egykori fűszeres csaj negyedik terhességét, majd hetekkel később már a közelállók azt is tudni vélték, hogy végre kislány érkezik majd a Beckham családba.

A makemebabies.com internetes oldalon egyébként nem kell mást tenned, mint feltöltened saját és párod profilképét, majd másodperceken belül megláthatod, hogyan is festenének utódaitok. De próbálkozhatsz sztárokkal is - tőled és Brad Pitt-től minden bizonnyal csodaszép gyermekek születnének, és még Angelinától sem kell engedélyt kérned...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.