fashion week virág tavasz minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virágminta tavasszal. Klisészerű? Meglehet. Unalmas? Egy cseppet sem. Olyan tervezők, mint Carolina Herrera vagy Oscar de la Renta nem tévednek, ha divatról van szó. Ezúttal sem vétettek, mikor megannyi virágos kreációt álmodtak meg az idei tavasz-nyári szezonra. Az efféle romantikából egyszerűen nem lehet kinőni.

www.style.com
www.style.com

Carolina Herrera, Oscar de la Renta, D&G, Louis Vuitton

Mennyei végletek

Ha úgy vesszük, a nő izgalmassága és titokzatossága a végletekben rejlik - a ki nem mondott, de erősen sejthető tényekben. A virágminta pontosan ezt a sejtelmességet képviseli, ami jól áll egy ötéves kislánynak, de az ötvenéves asszonynak is. Mindegy, hogy csodás selyemruhán vagy egy szimpla farmersorton viseled a virágokat, idén tavasszal és nyáron nagyon divatos leszel. Mint már oly sokszor elmondtuk, az idei trendek nekimennek minden konvenciónak, őrültebbnél őrültebb színkombinációk és elsőre talán átgondolatlan párosítások viselésére ösztönöznek minket. Bevalljuk, mi örülünk ennek a szabadságnak, hisz nincs jó vagy rossz döntés, egyéniség van és önálló vélemény. Épp ezért a virágminta viselését illetően nem tudunk világmegváltó praktikákkal szolgálni és nem is lenne fair, ha szűk kereteket szabnánk, hiszen az év legjobb része még csak most kezdődik: ne vessük bele magunkat fájdalmasan megbéklyózva.


Nézz meg még több virágmintás ruhadarabot és kiegészítőt képgalériánkban! Katt ide!

Ess túlzásokba, ragadtasd el magad, viselj vörös rúzst lila körömlakkhoz, és húzz magadra abszolút össze nem illő színeket. Érzed jól magad! Talán ez a legtisztább üzenet, amit erre a szezonra útravalóul kaptunk, és amiért annyira hálásak vagyunk. Kevés olyan nő van, aki ne szeretné a virágot: az asztalon vázában, a földön cserépben, fagy a falra akasztottan kiszárítva. A virágokat és a virágmintát nem lehet megunni, ezért most összegyűjtöttük a legcsodásabb darabokat, válogassatok kedvetekre, döntsétek el, hogy játékosak lesztek vagy inkább lehengerlőek. A kettőt együtt választanád? Mi nem tartunk vissza!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.