5 hónapig bírta az apaságot! Elhagyja családját a szexi színész

Owen Wilson kisbaba apaság szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagyta barátnőjét, az öthónapos kisfia édesanyját Owen Wilson, mivel képtelen volt feladni a szabadságát.

Bár úgy tűnt, Owen Wilson teljesen megváltozott kisfia születése óta, a szexi sztár most mégis elhagyta kedvesét, Jade Duellt és kisfiát. "Owen szabadságra vágyott, számára fontos, hogy azt tehessen a barátaival, amit akar, beleértve a nőket is. Mivel Jade ebbe nem ment bele, úgy döntött, hogy kiszáll a kapcsolatból, ahelyett, hogy a háta mögött csalná meg" - nyilatkozta a pár egy ismerőse.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Pedig a sztár januárban még boldog apaként beszélt újszülött kisfiáról, és még nem tűnt úgy, hogy kapcsolatuk válságban volna. "Olyan törékenyek. De amikor a sajátodat tartod a kezedben, akkor sokkal magabiztosabbnak érzed magad. Tényleg érzed ezt a szülői köteléket, pedig olyan furcsa, hogy ő egy hónapja még itt sem volt" - mondta akkor Owen.

A szakítás egyébként azért is meglepő, mert a 42 éves sztár a június 18-án rendezett Cars 2 filmpremierjén még semmi jelét nem mutatta magánéleti problémáinak, és nyugodtan sétált végig a vörös szőnyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.