szépségkirálynő siketek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weiss Fanni, a siket modell fejébe vette, hogy szépségkirálynő lesz - és ezért mindent meg is tett! Nézd meg, hogy készült a versenyre!
Fanni úgy mozog a színpadon, mintha oda született volna. Tudja, hová kell lépni, magabiztosan pördül meg SP előtt. Még arra is van ideje, hogy egy huncut mosolyt dobjon felé. Így ránézésre meg sem mondanám, hogy hallássérült. Elárulta: nem is érzi magát annak. A Szépségkirálynő próbája nem megy könnyen. A koreográfus hevesen gesztikulál, még ugrál is, miközben a lányoknak magyaráz. Érezni egy kis feszültséget a levegőben, de Fanni teljesen nyugodt és nagyon koncentrál. Magabiztos lány. Az a fajta, aki a jég hátán is megél. Ő nem csak azért figyel, hogy megértse, mit mond a vele kommunikáló ember. Tényleg figyel a másikra.

Mikor megkeressük, hogy interjút készítsünk vele, épp enni készül. Egész nap nem evett, de a kedvünkért azonnal kamera elé áll, pedig késő délutánra jár. Kicsit kimerült, mégis pörög, jókedvű. Azt mondja, élvezi. És tényleg. Látszik minden mozdulatán, ahogy jelel. Mikor a szerelemről kérdezem, akkor felragyog az arca. A mozdulatai hevesebbek lesznek, a szeme csillogni kezd, nagyon közvetlen. Határozott, amikor arról mesél, hogy hidegen hagyják a negatív dolgok. Amikor elmegyünk, már a színpadon áll, de még odaint nekünk az elmaradhatatlan Fanni-mosollyal. Örülök, hogy az a lány ott áll a színpadon, és remélem, az emberek is példát vesznek róla.

Tippünk: Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3jO3daluQbV00lJA


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.