Hetvenhárom évesen is bárkivel felveheti a versenyt a híres színésznő

aerobik Jane Fonda szupermodell Stella McCartney bulímia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda fantasztikusan néz ki - bármely negyvenes nő megirigyelhetné alakját és kisugárzását.


www.harpersbazaar.com
www.harpersbazaar.com

"Be kell, hogy valljam, igen boldogtalan voltam a pubertáskoromtól az ötvenes éveimig. Eltartott egy ideig, mire megszerettem a testem. A negyvenes éveimben megküzdöttem a bulimiával - de ahogy öregedtem, minden egyre rosszabb lett. Pedig karrierem volt és díjakat nyertem, segélyszervezeteknek dolgoztam, és csodás családom volt" - vallotta a sztár. Jane-nek egy idő után abba kellett hagynia a rendszeres edzést, mert tönkrement a térde és a csípője, ezért nagyon elkeseredett - ebből adódtak a problémái.

Persze nem mindegy, mit hangsúlyoz magából az idős sztár, hiszen a korából adódóan neki is vannak hibái: "Nagyon hiú vagyok. A karjaim elég vékonyak, de a bőr már nem szép rajtuk. Kínosan kell ügyelnem, hogy mindig a legszebb testrészeimet mutassam: ez pedig a derekam és a fenekem" - mesélte a színésznő, aki jelenleg legújabb könyve, a Prime Time promóciójával foglalatoskodik.

Hogyan legyek jó nő? - Csodaszer a duzzadt, karikás szemekrehttp://www.life.hu/szepulj/20110803-hogyan-legyek-jo-no-csodaszer-a-duzzadt-karikas-szemekre.htmlA legdurvább frizuraváltások a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110802-a-legdurvabb-frizuravaltasok-a-sztarvilagban.htmlTizenegy évesen már modellkedik a sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20110802-anais-gallagher-noel-gallagher-lanya-modellkedik.htmlTeljesen megváltoztatta hajszínét az énekesnő!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110801-teljesen-megvaltoztatta-hajszinet-rihanna-egyszeru-barna-hajjal-erkezett-barbadosra.html5 férfi illat, amit te is nyugodtan bevállalhatszhttp://www.life.hu/szepulj/20110729-5-ferfiillat-amit-nok-is-hasznalhatnak.htmlSzívtiprók, akik elcsúfították magukathttp://www.life.hu/szepulj/20110729-hajbeultetesen-voltak-a-sztarok-ben-affleck-john-travolta-nicolas-cage.htmlŐ a divat nagyágyúja - Róla mintázták a világhíres divatfilm főszerepét?http://www.life.hu/szepulj/20110728-grace-coddington-a-vogue-kreativ-igazgatoja-konyvet-ir.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.