terhesség jogász Völgyesi Gabi Unique szakvizsga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Unique énekesnője, Völgyesi Gabi januárra várja első babáját.

A Unique énekesnője és kedvese, Kovacsics Ádám hamarosan szülők lesznek. A baba januárban érkezik, Gabira azonban addig még egy nagy kihívás vár: egy hónap múlva szakvizsgája lesz.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Gabi az éneklés mellett évek óta dolgozik jogászként is, két szakvizsgája azonban még hátravan. ,,A terhesség első három hónapja eléggé megviselt, nagyon fáradékony voltam, de szerencsére nem gyötörtek rosszullétek. A tanulást és a munkám elvégzését viszont igencsak megnehezítette, hogy folyamatosan tudtam volna aludni, és ez még most is rám tör olykor. Napi egy kávét ugyan megengedek magamnak, mert muszáj, hogy felkészüljek a vizsgákra, de feleslegesen nem szeretném megdobogtatni a kisbaba szívét." - mondta Gabi a Blikknek.

,,Egyelőre nem tudjuk a kisbaba nemét, Ádám viszont teljesen biztos abban, hogy kisfiú lesz. Gondolkodtunk már neveken is; nagyon tetszik nekünk a Noel és a Dorián, kislány esetén pedig a Johanna és az Olívia között vacillálunk. Nem várom el Ádámtól, hogy bent legyen velem a szülőszobában, ő ugyanis nem igazán bírja az efféle dolgokat, könnyen elképzelhető, hogy a szülés során őt kéne elsősegélyben részesíteni. Inkább úgy tervezem, hogy a húgom lesz majd mellettem, ami viszont azért kérdéses, mert éppen ő is babát vár, igaz, ő két hónappal előrébb jár nálam." - mesélte az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.