Arnold Schwarzenegger válás Maria Shriver karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold Schwarzenegger csúnyán felszarvazott volt felesége úgy döntött, mostantól magára és a karrierjére koncentrál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Maria a visszatérése utáni első interjúját a legendás jótékonykodó Wallis Annenberggel készítette a Los Angeles magazin októberi számának. A mindig elegáns Maria egy szót sem ejtett saját magáról és az őt ért nehézségekről - a beszélgetés közzépontjában a nagy hatalommal bíró, erős Los Angeles-i asszony, Annenberg áll. A két nő többek között arról is beszélgetett, mi a különbség a nők és a férfiak jótékonykodása között, és hogy milyen negatív hatásai lehetnek annak, ha valaki történetesen A-listás híresség. Maria valószínűleg külön rovatot kap a lapban, és idén még jónéhány ismert nővel készít interjút.

Schwarzenegger exneje korábban igazán szép karriert futott be: szerzőként hat könyve is felkerült a legtöbbet eladott írások közé, kapott már Peabody-Award díjat - ez a rádiósok és a tévések Pulitzer-díja -, és társműsorvezetőként részt vett egy Emmy-díjas produkcióban is.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.