Royal Clinics fogyás lipo-kriolízis fogyókúra kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye milyen bosszantó, amikor túl egy hosszadalmas és sikeres fogyókúrán, rendszeres mozgással, a megfelelő étrenddel itt-ott mégiscsak makacsul ragaszkodnak hozzánk a zsírpárnák? Például képtelenség őket eltüntetni a hasról, akárhogy tornázzunk, a derék csak nem lesz karcsúbb, és rá kell jönnünk, hogy hiába a súlyzózás, a kar sem akar kecsesebb formát ölteni.


A legnehezebb ezeknek a helyi zsírlerakódásoknak az eltüntetése. Egy új technológia, a lipo-kriolízis segítségével azonban ez mégis lehetséges. Sőt véglegesen búcsút mondhatunk a legmakacsabb zsírsejteknek is.

Hogyan? Fagyasztással!

A lipo-kriolízis egy olyan módszer, mellyel a helyi zsírlerakódásokat szelektíven lehet kezelni, garantálva a végleges eredményt. A kezelt területre a kezelés során speciális jelátalakítót helyeznek, mely vákuummal megragadja a kezelendő szövetet, a szelektív kirotechnológia pedig lehűti azt.

Ez miért jó?

Azért, mert a zsírsejtek nagyon érzékenyek a hidegre, így a kezelés során könyörtelenül elpusztulnak és távoznak a szervezetből. Ennek két módja van. Az egyik, hogy közvetlen kristályosodással távoznak, fokozatos zsírkibocsátással a kezelést követő 2-6 hét során. A másik mód, hogy közvetetten távoznak, mert a szimpatikus idegrendszer lipolízist indukál. A zsírszövet vastagságától és a kívánt csökkentés mértékétől függően 1-3 kezelésre van szükség. A két kezelés között lehetőleg kb. 45 napnak kell eltelnie, tudtuk meg a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, ahol már rendszeresen és sikeresen végeznek lipo-kriolízis kezeléseket.


A kezelés eredménye a kiindulási zsírszövet vastagságától függ. Az átlagos fogyás 3-15 mm (25-45%-os eredmény). Az eredmények 40%-a 15 nappal a kezelés után látható, de 6 hetet kell várni arra, hogy a nagyobb eredmény láthatóvá váljon. Ekkor lehet eldönteni, hogy szükség van-e még további kezelésre. A kezelt terület nagyságától függően szükség lehet a kezelőfej többszöri használatára, hogy az egész területet le lehessen kezelni. Például igény szerint elképzelhető, hogy a hasi területen 2 helyen kerül fel a kezelőfej, az oldalsó deréktáji zsírpárnákra egyszeregyszer az adott oldalon, így szép egyenletes lesz a végeredmény. Minden egyes ilyen felhelyezés 20-30 percig tart, a zsírszövet vastagságától függően. Ezért a kezelendő terület méretétől és a zsírszövet vastagságától függően a kezelés 20-180 percet vesz igénybe.

Szívesen kipróbálnál egy ilyen kezelést? Most megteheted, ha helyesen válaszolsz pár kérdésre, és némi szerencséd is van!



A játék nyertese: Posta Zsanett



Kinek javasolt a kezelés?





A cikk megjelenését a Royal Clinics támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.