Elvették tőle a gyermekét! A gyönyörű magyar modell majdnem belehalt a szülésbe

Epres Panni modell császármetszés trombózis szülés Benedek Tibor Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni rettegett attól, hogy meghal. A gyönyörű magyar modell tabuk nélkül vallott Joshi Barath-nak arról, hogy szülése után veszélyes trombózist kapott. Panni rettegett attól, hogy meghal, és magára hagyja férjét a picivel. Kisbabáját elvették tőle, és kiszolgáltatottan várta, mi lesz vele...

Panni elmondta, nagyon rosszul viselte mindkét várandósságát, és trombózisa is volt a szülés után. "Mór után trombózisom volt. Császármetszéssel szültem, nagyon hamar bezáródott a méhszájam. Ezért alvadékok maradtak, trombózisom lett. Genetikailag nincs hajlamom rá, a műtét miatt volt ez a kellemetlenség" - mesélte Panni. A modell nagyon nehezen élte meg a betegségét, hiszen akkor már gyakorló édesanya volt. "Olyan folyamatok játszódnak le ilyenkor, amikre nem is számítunk. Megfordult velem a világ. Arra gondoltam, Úristen, mi lesz velük?" - mesélte Panni Joshi Bharat műsorában.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.