fashion week kiegészítő táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei őszi táskatrend legalább annyira kaotikus, mint a kabátok esetében. Két dolog azonban biztos: a szőr a táskán (és nem csak a lábon vagy a nyakban) menő, a színek közül az őszi slágerárnyalatokon kívül az arannyal és az ezüsttel sem lőhetünk mellé.




A minőség ígérete

Egyre több az olyan táska, ahol a tervezők a bőrre vagy műbőrre applikált szegecsek, láncok, fémbetétek, egyéb díszítések vagy pazar anyaghasználat helyett a harsányságtól mentes, színtiszta minőség ígéretével kecsegtetnek. Ezek a fazonok egyszerű vonalvezetésűek, mégis jó rájuk nézni. Általában kevés díszítés érhető tetten rajtuk, ha mégis, azok a saját anyagukból készülnek. Elsősorban praktikus, jól kihasználható darabokról van szó, amelyeket a szélsőséges esetek kivételével szinte bármikor magunkkal vihetünk.

Tipp! Szigorúan őrzik Brad Pittet Budapesten. Kattints a képgalériáért!








Borítékolt gyönyörűség

Egy-egy alkalmi összeállítás kulcsfontosságú darabja lehet a szettünket megkoronázó, gyönyörű borítéktáska. Méretét tekintve a kisebbek mellett egyre többször találkozni olyan darabokkal, amelyekbe a rúzs, a pirosító és a papír zsebkendő mellé lassan egy iPad is kényelmesen befér. Az alkalmi darabok között a legszebbek a fémes hatású, bőrből készült változatok.


Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.