fashion week magyar divattervezők ősz/tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szétnéztünk, mit kínálnak az idei hűvös szezonra a magyar tervezők. A széles körben ismert nevek helyett az új és a még újabb generáció tervezőinek őszi-téli kollekcióiból válogattunk. A többségük ugyanis nemcsak vérpezsdítő ötletekkel rukkol elő, hanem rendkívül magas színvonalon dolgozik. Figyelem, kocsányon lógó szemek és a kollektív nyálcsorgatás garantált!http://imogenclothes.blog.hu, http://jesuisbelle.hu, http://www.nubu.hu
http://imogenclothes.blog.hu, http://jesuisbelle.hu, http://www.nubu.hu

Imogennél, Je Suis Belle, Nubu

Cipzár

Legutóbb 2009 környékén tanulta meg mindenki, hogy a cipzár nemcsak funkcionális szerepet tölthet be, hanem ezzel együtt díszít is. A bőrdzsekiken, cipőkön, táskákon tekeregő húzózárra idén a magyar tervezők is felfigyeltek. A USE unused a vastag, aranyszínű cipzárt nemcsak látványelemként használta, hanem egyes modelleknél ezzel nyitható a dekoltázs is. A játékos formavilágáról ismert Zagabo az egész kollekcióját a praktikus húzózárra építette, ahogy a The FOUR négy tervezőből álló csapatának sötét hangulatú összeállításaiban is domináns szerep jutott neki.

http://use.co.hu, www.zagabo.com, www.facebook.com/thefour.official
http://use.co.hu, www.zagabo.com, www.facebook.com/thefour.official

USE unused, Zagabo, The FOUR

Csipke

A csipke szezonok óta tartja magát, és még mindig nem merült ki vele kapcsolatban a tervezők fantáziája. Kombinálhatjuk például arisztokratikus tüllel, ahogy Abodi Dóra tette, vagy vagányabb, bőrhatású anyagokkal, ahogy Mojzes Dóra vagy a Divatkreátor első szériájának nyertese, Sármán Nóra kollekciójában is láttuk.

http://doraabodi.com, www.doramojzes.com, http://norasarman.com
http://doraabodi.com, www.doramojzes.com, http://norasarman.com

Abodi Dóra, Mojzes Dóra, Sármán Nóra

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)
Tothbori Snorawww.tothbori.com, www.doramojzes.com, www.facebook.com/pages/snora
www.tothbori.com, www.doramojzes.com, www.facebook.com/pages/snora

Tothbori, Dora Mojzes, Snora

Bőrre bőr

Ha ősz és tél, akkor nem feledkezhetünk meg a magyar tervezők kedvenc anyagáról, a bőrről vagy a bőrhatású anyagokról sem. Mojzes Dóra bőrkosztümbe bújtatott, szigorú tekintetű üzletasszonyokat álmodott, míg Szegedi Katának bőrpáncéllal felvértezett amazonok jártak az agyában, Sármán Nóra pedig ezzel a kabáttal egy csapásra a legszexisebb testrésszé tette a hátat ebben a szezonban.

www.doramojzes.com, http://kataszegedi.com, www.facebook.com/pages/snora
www.doramojzes.com, http://kataszegedi.com, www.facebook.com/pages/snora

Mojzes Dóra, Szegedi Kata, Sármán Nóra

Gondolkodj maxiban!

Miért van az, hogy a maxiszoknyát hajlamosak vagyunk teljesen elfelejteni, pedig az egyik leguniverzálisabb ruhadarabról van szó, ráadásul magas sarkú cipővel viselve még az alacsonyabb nők is bevállalhatják. Lehetünk benne játékosak, ahogy Tomcsányi Dóri modellje, letisztultan elegánsak, ahogy a USE unused elképzelte, vagy keverhetjük a kettőt, mint Tothbori tette.

http://doritomcsanyi.com, http://use.co.hu, www.tothbori.com
http://doritomcsanyi.com, http://use.co.hu, www.tothbori.com

Tomcsányi Dóri, USE unused, Tothbori

A Je Suis Belle a lazaságra és a kényelemre, a Nanushka a vagány minimalizmusra szavazott, a Nubu pedig megmutatta, hogyan lehet valami egyszerűen is észvesztő.

http://jesuisbelle.hu, http://nanushka.hu, http://www.nubu.hu
http://jesuisbelle.hu, http://nanushka.hu, http://www.nubu.hu

Je Suis Belle, Nanushka, Nubu

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!
Anh TuanArtistawww.anh-tuan.com, www.doramojzes.com, http://artistafashion.com
www.anh-tuan.com, www.doramojzes.com, http://artistafashion.com

Anh Tuan, Mojzes Dóra, Artista

Rozsdaszín

Lehet rozsdabarna vagy rozsdavörös, az biztos, hogy idén nagy kedvenc ez a ragyogó szín. Szegedi Kata kékkel teszi izgalmassá az izzó narancsba forduló színt, Szép Szidónia hamvas középbarnával párosította és ezzel tette fel a szolid jólöltözöttségre a koronát. A Zoe Phobic tervezője pedig megmaradt a jól bevált feketénél, amely még dominánsabbá teszi a színt.

http://kataszegedi.com, http://szidoniaszep.com, http://zoephobic.hu
http://kataszegedi.com, http://szidoniaszep.com, http://zoephobic.hu

Szegedi Kata, Szép Szidónia, Zoe Phobic

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!


10 bizarr trend a 2012-es tavaszi kifutókrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20111004-10-bizarr-trend-a-2012es-tavaszi-kifutokrol.htmlInspirálódj: Öltözz festményhez!http://www.life.hu/legytrendi/20110930-inspiralodj-oltozz-festmenyhez.htmlMelyik sztárra hasonlít a testalkatod?http://www.life.hu/legytrendi/20110929-melyik-sztarra-hasonlit-a-testalkatod.htmlAmit el lehet rontani, azt el is rontják - Így öltöznek a hazai híradósokhttp://www.life.hu/legytrendi/20110928-amit-el-lehet-rontani-azt-el-is-rontjak-igy.htmlVálts nemet, és címlapra kerülsz!http://www.life.hu/legytrendi/20110921-valts-nemet-es-cimlapra-kerulsz.htmlMutasd a bugyid, megmondom, ki vagy!http://www.life.hu/legytrendi/20110921-mutasd-a-bugyid-megmondom-ki-vagy.htmlFörtelmes vagy vicces a régi-új trend?http://www.life.hu/legytrendi/20110921-szandalt-zoknival-hordanak-a-nok-ciki-vagy-vicces.htmlRuhadarabok, amiket bárhol felismerünk a világonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110919-ruhadarabok-amiket-barhol-felismerunk-a-vilagon.htmlPortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.