Nem színes, nem ragad: Sminkelj úgy, hogy a pasidnak is tetsszen!

smink szépség pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tapasztalataink szerint tízből minimum nyolc férfi természetes, visszafogott, nem feltűnő sminket látna rajtunk szívesen. Mi viszont szeretünk kísérletezni, szívesen próbálunk ki új színeket, és néha hagyjuk elszabadulni az ecsetet az arcunkon. Viszont ha azt vesszük, hogy a kapcsolat a kompromisszum, randevúra vagy pasis programokra a pasibarát smink a nyerő.

Jellemzésére olyan szavak jutnak az eszünkbe, mint a minimalista, a friss, az üde, amibe "jó lenne beleharapni". Olyannak kell lennie, mintha most keltünk volna ki az ágyból egy tökéletes éjszaka után. A szerintük teljesen természetes külsőhöz azért szükség van némi segédeszközre - méghozzá jó minőségű sminktermékek formájában.

Mellpalsztika - Tedd fel kérdéseidet valakinek, aki már túl van rajta!


Érintésálló, könnyed alap








Thinkstock
Thinkstock

Tilos a rúzs!

Az idei ősz sminkpalettáit nézve külön szentélyt rendezhetnénk be a csodás színű rúzsoknak, amelyek a jéghideg pinktől egészen a padlizsánszínig lefedik a skálát. Ezek a színek többnyire csak nekünk csábítóak, a pasikat viszont ki lehet kergetni velük a világból. Valahogy nincs gusztusuk hozzá, hogy megcsókoljanak, mert mi lesz, ha az a furcsa szín az ő szájukra kerül. Hasonlóan ellenszenvesnek tartják a csillogó szájfényeket, amelyek pont úgy néznek ki, mintha a találkozó előtt cukorszirupot szürcsöltél volna.
Ha azt szeretnéd, hogy ne csak érinthetetlen, beszélő műtárgyként kezeljen, hanem meg is akarjon csókolni, maradj az ápolt, ajakbalzsamtól puha és finom ajkaknál.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Thinkstock
Thinkstock

Kerüld az ijesztő pókláb-szempillákat!

Ahogy a szádról, úgy a szemhéjadról is spórold le a feltűnő vagy éppen szokatlan színeket. Persze ha a pasid már megszokott sárga vagy piros szemfestékkel, akkor bele fog törődni a kislibazöldbe is. Az ennél visszafogottabb árnyalatok sokkal több férfi tetszését elnyerik. A kevesebb több alapon megelégszenek az íves tusvonallal és/vagy a szempillaspirállal is. A lényeg, hogy a szempilláid szép, ívesek legyenek, de csak csínján a festékkel: a pillákon ne maradjanak póklábszőrhöz hasonló festékcsimbókok és ne csomósodjanak össze a sok festéktől.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.