Szinte csak a súlya változott: így nézett ki fiatalon Demi Moore - Képeken a változás

Ashton Kutcher Bruce Willis képeken a változás válás kislány Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore a napokban jelentette be válását. A sztár igen nehéz időszak előtt áll, melyet a vagyonon való osztozkodás is nehezít férjével, Ashton Kutcherrel. A színésznőnek ráadásul immáron a harmadik házassága futott zátonyra - 20 évesen biztosan nem gondolta, hogy ennyire szerencsétlenül alakul majd a magánélete.
Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Demi 20 évesen és 1997-ben


Demi 1962. november 11-én született a Skorpió jegyében az új-mexikói Roswellben, Demi Gene Guynes néven. A színésznő egész életére rányomta bélyegét a tény, hogy apa nélkül kellett felnőnie: Charles Harmon pilóta kéthónapnyi házasság után hagyta el Demi édesanyját. Ezek után nem is csoda, ha a szépség kamaszként nem volt épp mintadiák...

Demi nem kedvelte a középiskolát, helyette inkább a modellkedést választotta. Az alkohollal és a kábítószerrel jó barátságot ápolt: Demi sokszor csak ezekben lelt örömöt. Ha így folytatta volna a dolgokat, élete biztosan tragikus véget ér, a szerencse azonban mellé állt: megismerte a nála jóval idősebb Freddy Moore-t, akihez 18 évesen hozzáment. Bár csak négy évig voltak házasok, az asszonynevétől máig sem szabadult meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Demi Ashton Kutcher oldalán és nélküle

Miss Moore lábai előtt hevertek a férfiak, hiszen fiatalon nagyon szép volt, és a bájaival is tudott bánni. Emilio Estevez után a világsztár Bruce Willist csábította el, akihez 1987-ben feleségül is ment. Három lányuk született - Rumer Glenn, Scout LaRue és Tallulah Belle -, de nem maradtak együtt: válásukat 2000-ben mondták ki. Öt évvel később Demi nem tudott ellenállni fiatal és szexis kollégája, Ashton Kutcher sármjának, és ismét házasságra adta a fejét. Mindenki tudta, hogy a 16 év korkülönbségnek Demi javára nem lesz jó vége, meglepő is, hogy a pár hat évig húzta. És hogy Demit mennyire viselte meg fiatal férje kicsapongása, és mennyire a válás, az tisztán látszik a legutóbbi képeken, melyeken a színésznő árnyéka önmagának. Reméljük, sikerül hamarosan összeszednie magát, és ha újra nem is megy férjhez, megtalálja végre a valóban hozzá illő párját.

Tipp! Betiltották a pápa csókját! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.