Kisfiúként is szívtipró volt Leo - Képeken a változás

Titanic színész Leonardo DiCaprio sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lett 37 éves Leonardo DiCaprio. A sztár kiskori képeit nézegetve kétségünk sincs afelől, hogy már gyermekként darabokra zúzta a női szíveket az isteni Leo...

Tipp: Így kösd le órákra az izgő-mozgó apróságot!- Ha már nem tudsz mit kitalálni




Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Leo már 12 évesen ügynököt keresett magának, mert viszonylag korán eldöntötte: ő márpedig a filmiparban szeretne ismert lenni. 1989-ben be is választották a Vásott szülők című sikerfilm sorozatváltozatába. Első filmszerepét 1991-ben a Rémecskék 3-ban kapta, 1993-ban pedig az Ez a fiúk sorsa című filmet vitte sikerre olyan nagy sztárok, mint Robert De Niro és Ellen Barkin társaságában. A Gilbert Grape című filmben egy értelmi fogyatékos kamaszt alakított - zseniálisan -, a szerepért 19 évesen Oscarra jelölték.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szupersztár azonban csak 1997-ben lett: a Titanic Jack Dawsonjába lányok milliói szerettek bele. Leo szexszimbólum lett, a Leo-mánia az egész világot áthatotta. Ekkor sokan azt jósolták, a jóképű fiú nem éli túl ezt a felhajtást, de nem lett igazuk: Leo túlélt mindent, hiszen csillaga a mai napig fényesen ragyog Hollywoodban, ráadásul a legjobban fizetett sztárok között foglal helyet - tehetségét pedig ma már senki sem kérdőjelezi meg.

Olyan zseniális rendezők imádnak vele dolgozni, mint Martin Scorsese vagy Ridley Scott, neve pedig szerepel a Times magazin legbefolyásosabb embereinek listáján. Leo a környezetvédelem élharcosa, óriási bevételeiből mindig fordít a Föld javára. Rendszerint modellekkel randizik - a világ legszebb női bármit megtesznek, hogy a sztár ágyába kerülhessenek, ő azonban még keresi az igazit...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.