Kenterbe veri a fiatalokat a 42 éves modell

modell Helena Christensen szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helena Christensen 42 éves, de jobban néz ki, mint a legtöbb huszonéves kolléganője.

Tipp! Rá se lehet ismerni, elképesztően szexi lett a vadóc énekesnő! Kattints a galériáért!



A dán Helena Christensen volt a 90-es éves nagy topmodell-generációjának egyik legismertebb és legszebb tagja. A modell fénykorában még Victoria's Secret angyal is volt, ő volt a fehérneműcég egyik legismertebb modellje. Szépsége azonban cseppet sem csorbult az évek alatt, így nem túlzás azt állítani, hogy Helena még ma is megállná a helyét a nála jóval fiatalabb pályatársak között.

Forrás: Triumph
Forrás: Triumph

Még több szexi kép Helenáról galériánkban! Kattints a képre!

A 42 éves szépség jelenleg egy másik nagy fehérneműcég új arca, és tervezett is három modellt a 2012-es tavaszi/nyári kollekcióba. Helena mesés fehérneműkben pózol a kamerák előtt, és még ha használták is a képekhez a fifikás technikát, Helena akkor is meseszép. Ez pedig jó hatással van a termékekre, hiszen ha ő így nézhet ki 42 évesen, akkor minden nőnek ez a célja - Christensennek pedig a képeket nézegetve elhisszük, hogy negyven felett is van élet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.