Úton a baba Lady Gagáéknál? Már gyerekneveken tanakodnak párjával

Vámpírnaplók babavállalás szülés szerelem Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga állítólag komolyan gondolkodik a babavállaláson, sőt, egy éven belül szülni is szeretne.

Tipp! Így szabadult ki a börtönből Stohl András! Kattints a galériáért!


"Gaga már elkezdte felirogatni a leendő babája lehetséges neveit egy papírra, és arról ábrándozik, hogy nagyon szép kisbabája lesz, mert Taylor egy igazán jóképű férfi"

Szólj bele! Házasság előtt a szex...?


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Lady Gaga provokatív képeiért! (18+)

"Ő mindent Taylorral tervez. Szerelem, házasság, gyerek, család. Most neki az anyaság mindennél előbbre való, egy éven belül szülni szeretne. Valószínűleg komolyan gondolja, mert az előző kedvesével, Lüc Carllal sosem beszélt ilyenekről, Taylorral viszont állandóan ezekről a dolgokról beszélgetnek" - tette hozzá a bennfentes, aki szerint a férfi alig várja már, hogy apa lehessen. "Taylor a fellegekben jár, és állandóan arról beszél, hogy nemsokára apa lesz, és megállapodik" - mesélte egy másik bennfentes, aki szerint ha valakinek annyi pénze van, mint Gagának, annak egyáltalán nem gond a babavállalás.

A pár nemrég tért haza Taylor szülővárosából, a pennsylvaniai Lancasterből, ahol Gaga találkozott a fiú családjával. Taylor nagynénje, Kathryn Loh a következőket mesélte: "Semmi kétség afelől, hogy imádják egymást. Tökéletesek együtt. Olyan jó, hogy végre megismerhettük azt a nőt, aki a smink és a különc kosztümök alatt rejtőzik. Gaga nagyon értelmes, és két lábbal áll a földön. Ő egy igazán édes, kedves, egészséges személyiség."

Tipp! Ilyen kutyafejet még biztosan nem láttál! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.