Sikertörténet: "Anyukám nem látta azokat a hibákat, amiket én!" - Barbi nem fogyni, csak formásodni

sikertörténet Ez Zsír! fogyókúra alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barbara nem fogyókúra apropóján, hanem alakformálás miatt kezdett el sportolni. Az alig 50 kilós lány rengeteg felesleget látott magán, kirázta a hideg, ahányszor csak tükörbe nézett. Nem vehetett fel bármit, a ruhák, melyeket hordani szeretett volna, borzasztóan álltak rajta. Édesanyja nem örült a tervének, ő azonban mégis úgy döntött, hogy belevág a négyhetes átalakító programba.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?
Írd meg te is a sikertörténetedet!





Az elhatározást követően Barbi tornázni kezdett, a haszontalan zsírpárnák elleni küzdelemhez alakformáló filmeket hívott segítségül. A neves fitneszkirálynők tanácsai azonban nem vezettek látványos eredményhez, pedig a visszaigazolás elengedhetetlen feltétele a sikeres és boldog fogyókúrának, alakformálásnak. Barbi szerint ezek a videók zsírbontáshoz és szálkásításhoz tökéletesek, neki azonban ennél többre volt szüksége.

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!



A következő lépés egy blog felhívására való jelentkezés volt. Három nőt kerestek, egy hízásra, egy fogyásra és egy átalakításra vállalkozót. Barbi az utolsó kategóriába jelentkezett és be is válogatták a négyhetes programba. Erre az időtartamra össze is állítottak számára egy komplett edzéstervet, aminek elvégzéséhez márciusban örömmel hozzá is látott.

"Az edzéstervem hetekre volt lebontva, melyben a kedd és a péntek pihenőnap volt. Hétfőre általában felsőtestedzés és rengeteg súlyzós feladat jutott, valamint volt egy lábnap is, melyben guggolások és kitörések voltak. Azt akartam, hogy ne legyen rajtam felesleg. Hogy szép, definiált testem legyen és nem utolsó sorban kicsit izmosítani is szerettem volna." - meséli a sikeres átalakulás után. Hogy Barbi alakformálása mennyire volt hatásos, eredményeiből egyértelműen kiderül:

ElőtteUtána
Magasság160 cm160 cm
Súly

49 kg

49 kg
Kar25,5 cm28 cm
Derék68,5 cm63,8
Has80 cm75,5 cm
Csípő81 cm76 cm
Comb fent51 cm47,5 cm
Comb középen47 cm41,8 cm
Térd felett3634,5


"Korábban nagy hibám volt, hogyha nem volt jó kedvem, csokoládéhoz és sós rágcsálnivalókhoz nyúltam, mindezeken felül pedig rendszertelenül ettem. Ma már nem fogyasztok csokit, és egyáltalán nem is kívánom. Kerülöm a fehér lisztes dolgokat és a cukrot is." Barbinak tehát nem csak az alakja, hanem az étrendje is komoly változáson ment keresztül. Ma már több zöldséget, salátát, natúr joghurtot és túrót fogyaszt, húsfélékből pedig előszeretettel választja a csirkét és a halat.

A látványos eredmények ellenére tudja, hogy nem dőlhet hátra. Az evésre és a sportra továbbra is kiemelten figyel, a futást szinte már meg is kedvelte. "Már az általános iskolában is utáltam futni. Nemrég azonban Rubint Réka Facebook oldalán találtam egy nyolchetes, kezdő futóknak összeállított edzőtervet. Ehhez igyekszem tartani magam, emellett pedig a barátaimmal szoktam kocogni a Margitszigeten. Részt vettem a Vivicitta futáson is az Ez zsír! csapatban."

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!



Barbi elképzelését családja és barátai a mai napig támogatják. Édesanyja kezdetben ugyan nem örült neki, mert nem látta azokat a tökéletlenségeket, melyektől lánya nap, mint nap rosszul érezte magát a bőrében. "100%-os eredmény sosem érhető el, jelenleg is van még min dolgoznom. De ma, ha belenézek a tükörbe, már kezdek elégedett lenni önmagammal. Június közepéig egész biztosan folytatom."

MOZOGJ VELÜNK! - MERT HISSZÜK, HOGY ATTÓL JOBBAN FOGOD ÉREZNI MAGAD A BŐRÖDBEN


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.