fashion week Marc Jacobs New York stílus divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatvilág nem mentes az extremitástól, a New York-i Metropolitan múzeum éves gálája pedig kifejezetten az az esemény, ahol minden meghívott kibontakozhat.

Éppen ezért talán meg sem kellene lepődnünk azon, hogy valaki csípőcsontig kivágott ruhában vagy oldalt kilógó mellel parádézik, de azért a mi toleranciánknak is van határa. A nevetséges vagy éppen brutálisan előnytelen összeállítások mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezek között van Marc Jacobs divattervező szerelése. A férfi már korábban is parádézott női ruhákban, most azonban ennél is messzebbre ment: egy fekete Comme des Garçons csipkekreációban pózolt, alá pedig fehér boxeralsót húzott. A zoknival viselt férficipő már csak hab a tortán. Azt még csak nem is sejtjük, miért tetszik egy férfinak a csipke ekkora mennyiségben, főleg ilyen körítéssel.

Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.