Sikertörténet: "Ha lett volna 3 kívánságom, az lett volna az első, hogy fogyjak le!"

önbizalomhiány Sikersztori diéta sikertörténet életmódváltás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg gúnynév, megalázó beszólások és lealacsonyító megjegyzések. Rolandnak nap mint nap ezekkel kellett megküzdenie. Érzékeny ember lévén gyakran kényszerült feladni a harcot, esténként lelkileg összetörve roskadt magába. Úgy érezte, állandó célpontja környezete bántó és sértő megjegyzéseinek, az önbizalomhiánnyal küzdő fiút pedig még a tanárai sem kímélték.


Forrás: Magyar Roland
Forrás: Magyar Roland

Roland több alkalommal is belevágott a fogyókúrába, sokféle módszert kipróbált, de egyik sem hozott átütő sikert. Egyszerűen nem tudta ledobni a rárakódott kilókat. Amikor végre fogyott pár kilót, azok szinte azonnal vissza is kúsztak, ráadásul nem is ugyanannyi, hanem még több is. Végül egy orvosi vizsgálat során kellett sok év után újra mérlegre állnia. Egyszerre volt megdöbbentő és rémisztő az, amit látott. Ott, abban a pillanatban döntötte el, hogy igenis le fog fogyni. A mérlegen állva olyan elhatározásra jutott, amilyet korábban még sosem érzett.

"Még aznap este leültem az internet elé és keresgélni kezdtem. Sokáig kutattam, mire egyszer csak egy belső hang azt tanácsolta, írjam be a keresőbe az egyik legismertebb fitneszedző nevét. Így találtam egy olyan programot, ami azonnal elnyerte a tetszésemet, így megrendeltem a könyvet és a hozzá tartozó DVD-ket is. Amint átvettem a kötetet, rögtön olvasni kezdtem. Minél többet láttam belőle, annál jobban megértettem a program üzenetét. Biztatás és segíteni akarás lapult a sorok között, és noha korábban sosem találkoztam vele személyesen, szinte hallottam, ahogy azt mondja nekem, hogy nem adjuk fel, együtt megcsináljuk és sikerülni fog" - meséli a Szlovákiában élő fiú.

Rolinak más se kellett, azonnal cselekvésre szánta el magát. Egyik napról a másikra száműzte az életéből és a konyhából a fehér kenyeret és lisztet. Az édességeket gyümölcsökre, a krumplit zöldségekre, a cukros üdítőket ásványvízre cserélte. A korábban bő olajban kisütött ételeket sütőben vagy serpenyőben pároltra váltotta. Átállt a zsírszegényebb sajtokra, húsokra és rizst is ritkábban fogyasztott.

Forrás: Magyar Roland
Forrás: Magyar Roland

"Mindezek mellett heti 6 alkalommal mozogtam a megvásárolt DVD-kre. Emlékszem, amikor először 125 kilósan csináltam végig, másnapra elviselhetetlen izomlázam lett. De ez sem tántorított el, másnap ráedzettem és napról napra éreztem a változást. Sokat segített, hogy a családom végig mellettem állt. Amint látni lehetett valamiféle átalakulást, azonnal megdicsértek. Ez hatalmas motivációs erő volt számomra" - meséli most már elégedetten Roli.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.




"Ilyenkor mindig visszagondolok arra, hogy milyen rossz érzések voltak bennem korábban, miket éltem át, és mennyi megalázó összesúgást kellett elviselnem. Mostanra mindez eltűnt, én pedig próbálom élvezni az életet és megélni a pillanatokat. Így minden egyszerűbb! A testvéremnek is ajánlottam a programot, ő 145 kilóról 100-ra fogyott le. Úgy érzem, hogy igenis kívánhattam hármat és azok teljesültek is. Egyszer a híres finteszedző, akit azóta személyesen is ismerek, azt mondta nekem, hogy a csoda bennem van. Most már végre én is érzem és el is hiszem."

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.