Tréfát űztek Katalin hercegnőből

fotó címlap Photoshop Katalin hercegnő magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin  hercegnő végre beadta a derekát, és bevállalta, hogy címlaplány legyen. Vagy mégsem?

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Minden neves magazin vágya, hogy egyszer Katalin hercegnőt tudhassa a címlapján. Úgy tűnik, az egyik legnagyobb divatlap dél-afrikai kiadása megszerezte magának Vilmos herceg nejét - de csak úgy tűnik. Az igazság azonban az, hogy a divatlap augusztusi számának címlapján nem a hús-vér hercegnő pózol.

Forrás: Marie Claire
Forrás: Marie Claire

A magazinban már a cikk írója elismeri, hogy az egész csak egy tréfa, mi mindenesetre sokszor kezdtük találgatni, vajon kinek a kedvéért mondana igent egy címlapfotózás erejéig a világ jelenleg legtöbbet fotózott hercegnője.

Első pillantásra úgy, tűnik - és sokan írtak is arról -, hogy Kate a Photoshop áldozata lett, és azarcához hozzáadták az egyik modell testét a fotó készítői. A címlapon Katalin az egyik neves dél-afrikai divattervező, Clive Rundle kreációját viseli. Ez nem is meglepő, hiszen a kifinomult stílusáról ismert hercegnő mindig kerüli az effajta harsány, etno stílusú darabokat, és meg kell állapítani, hogy nem is igazán állnak jól neki ezek a színes ruhák.

A legújabb információk szerint a Dél-Afrikában megjelent kiadás szerkesztői közleményben tájékoztatták a világot arról, hogy a címlap elkövetője egy dél-afrikai művész, aki fotórealisztikus rajzot készített Katalinról. A lap szerkesztője szerint az 1940-es, 1950-es és 1960-as évek divatmagazinjainak borítójához hasonlót szerettek volna készíteni.

Tipp! Előkerültek Madonna meztelen képei. Kattints a galériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.