Sikertörténet: Minden egy uszodabérlettel kezdődött - Közel 40 kilót fogyott Krisztina

Sikersztori sikertörténet életmódváltás bérlet tudatos étkezés egészséges életmód Ez Zsír! fogyókúra uszoda kitartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes anyuka nemcsak sorstársainak szeretne segíteni története bemutatásával, hanem saját magának is újabb erőt akar adni a folytatáshoz. A 36 éves nő, aki másfél évvel ezelőtt még 123 kiló volt, mostanra már csak 84, és nem titkolt célja a 65 kilogramm elérése. Krisztinának legjobb társa végtelen akaratereje.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.



"Nehéz helyzetben voltam, mert úgy éreztem, ekkora súlytól megszabadulni nem olyan könnyű. Később azonban beláttam, hogy nem lehetetlen. Mindig is túlsúllyal küzdöttem, és volt már pár sikeres fogyókúrám is, de minden alkalommal túl gyorsan akartam a sikert, türelmetlen voltam. Egyszer 90 kg-ról fél év alatt fogytam le 50-re, de két év múlva már több mint 110 kg-t nyomtam. Ehhez jöttek még hozzá a szülések, így lettem végül 123 kiló" - kezdi történetét a debreceni nő.



Krisztinát mindig is zavarta a rajta lévő felesleg, de csak addig jutott el, hogy elgondolkodott azon, milyen csodaszert is kellene megvásárolnia. Furcsa véletlen, hogy sikeres átalakulása is így kezdődött el. "Elmentem egy túlsúlyosokkal foglalkozó szakrendelésre, hogy ott felírjanak nekem egy fogyasztószert. Mire azonban rászántam magam a dologra, azt a szert betiltották, és mint utóbb kiderült, ez volt az én nagy szerencsém. A kudarc után fél év önsajnálat következett, majd az áttörést az hozta meg, hogy az édesanyám vett nekem egy uszodabérletet."

A fiatal nőben először feszengést keltett a dolog, mert rettegett attól, hogy le kell vetkőznie idegen emberek előtt. Nem mert a többi úszó szemébe nézni, leszegett fejjel közlekedett mind az öltözőben, mind a medencék között. "Már néhány hét után kezdték megjegyezni az uszodában, hogy olyan, mintha fogytam volna. Ez persze újabb és újabb erőt adott. A dicséretek azóta is folyamatosan jönnek, ami nagyon sokat segít. Mára már magabiztosan bele tudok nézni az emberek szemébe, és nem gondolom feltétlenül azt, hogy a látványom csakis undort válthat ki belőlük" - meséli a kétgyermekes anya.

Mivel korábban egyszerre gyors és látványos eredményt akart, Krisztina most megpróbálja a lassú fogyást. Tartja a súlyát, odafigyel az étkezésére és többféle sportot is űz. "Nálam a mozgás leginkább az úszás. Heti háromszor 60 perc a vízben, valamint naponta fél óra torna, amelynek gyakorlatait egy gyógytornász állította össze a számomra. Az étkezésemen sem változtattam gyökeresen, megmaradtam a régen szeretett ételeknél, de mindezt okosan, különös odafigyeléssel teszem. Természetesen a cukor, a zsír, a fehér liszt lekerült az étlapról, helyettük pedig édesítőszer, olívaolaj, valamint teljes kiőrlésű liszt jött. Szerencsére a halakért és a sovány húsokért mindig is odavoltam, így nem esett nehezemre ezekből többet beiktatni az étrendembe."

Krisztina számára a legnehezebb az esti "nem evés" volt, és ez jelenti neki a legnagyobb kihívást a mai napig. Legjobban arra kell figyelnie, hogy lefekvés előtt három órával már ne egyen. "Vagyis este nyolckor igenis vacsorázhat az, aki mondjuk tizenegykor fekszik le. Nálam ez tökéletesen működik."

Krisztina minden sorstársának ajánlja, hogy igenis akarjon változtatni, mert hiába bármilyen csodaszer, ha valaki akaraterő nélkül áll neki ennek a hatalmas küzdelemnek, akkor legjobb esetben is csak félsikereket érhet el!

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.