Beszorult a csúszdába a vidámparkban - ezután kezdett fogyókúrázni a megalázott lány

hullámvasút tudatos étkezés egészséges életmód Ez Zsír! csúszda megaláztatás fogyókúra Vidámpark kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves brit Jade Torry szörnyű megaláztatáson ment keresztül, mikor a floridai Disney Worldben beszorult a vízi csúszdába, majd a vidámpark dolgozói megmérték a lányt, hogy vajon be fog-e férni a hullámvasútba.

A méltóságában porig alázott 22 éves egygyermekes anyuka könnyekben tört ki, mikor kiderült, hogy nem fér be a Disney World hullámvasútjainak ülésébe, ezért az úgynevezett "kövér székben" kellett helyet foglalnia. Jade-et a sorban állás közben szólították meg a vidámpark munkatársai, mert nem voltak biztosak benne, hogy a lány be fog férni a hullámvasút ülésére, ezért le kellett őt mérni, hogy megelőzzék a beszorulást.

Northfoto
Northfoto

"Miközben a családtagjaimmal sorban álltunk, hogy felülhessünk a Disney World legnagyobb hullámvasútjára, néhány ember váratlanul odalépett hozzám, és udvariasan megkértek, hogy álljak ki a sorból, mert meg kell mérniük, hogy beférek-e az ülésbe. Ennél kínosabb és magalázóbb érzést soha nem éltem át" - emlékezett vissza Jade. "Miután lemértek, visszaállhattam a sorba, de a kifejezetten túlsúlyos emberek számára fenntartott, úgynevezett 'kövér székben' kellett ülnöm, ami szintén borzasztó érzés volt, mivel mindez a többi ember szeme láttára történt" - folytatta Jade.

Jade számára ez az eset nagyon komoly figyelmeztetés volt: ha Amerikában kövérnek nézik, akkor már biztosan nagyon nagy a baj. A megalázó szituációt követően Jade elhatározta, hogy változtatni fog egészségtelen életmódján, és egyszer s mindenkorra megszabadul az évek alatt rárakódott zsírpárnáktól.

Az angliai Essex grófságban, Southendben élő Jade Torry, aki korábban szinte minden nap háromszor vacsorázott, a floridai eset után egy évvel alig ismerhető fel: a nagy elhatározást követően Jade 102 kilogrammról 57 kilósra fogyott, azaz nem kevesebb mint 45 kilótól szabadult meg mindössze egyetlen év alatt.

Jade a fogyókúra során a csokoládét gyümölcsökkel és zöldségekkel váltotta fel, és az óriási adagok helyett csak kis porciókban fogyasztotta az alacsony kalóriatartalmú ételeket, így a korábbi napi 3000 kalória bevitele helyett mindössze 1500 kalóriát fogyasztott naponta. Az újjászületett Jade most tele van energiával, boldognak, kiegyensúlyozottnak érzi magát, és egy évvel a megalázó esetet követően családjával együtt ellátogattak a párizsi Disneylandbe, ahol végre arra a hullámvasútra szálhatott fel, amelyikre csak akart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.