Punciszőr és popsipárbaj - Bizarr ruhák az MTV VMA díjátadóról

gála Nicki Minaj MTV VMA MTV Video Music Awards vörös szőnyeg díjátadó sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken hajnalban kiderült, mely előadók kapták meg az idei MTV VMA ezüst asztronautáit. Természetesen a díjátadó mellett nem feledkezhetünk meg a vörös szőnyeges bevonulásról és az extrém fellépőruhákról sem. Íme a három legbizarrabb összeállítás.

Kismamaként ma már nagyon csinosan öltözhetsz, nem kell kantáros farmerban és zsákruhákban járnod, ha babát vársz. Amber Rose fekete és testszínű csipkeruhája viszont annak ellenére is túl bizarr, hogy szinte csak a feje és a kézfeje lóg ki belőle. A korábban Kanye West barátnőjeként megismert, rendszeresen kopasz fejjel parádézó nő sosem volt a jóízlés mintaképe. Míg expasijának egyre több keresnivalója van a divatiparban, addig úgy tűnik, Amber megmarad a feltűnőség és ízléstelenség nagykövetének.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicki Minaj is rendszeresen próbára teszi a szépérzékünket. A plasztikarcú rapper nagy fegyvere a feltűnőség, viszont ezt mindig csak förtelmes maskarákkal képes elérni. Ez a domborulatokat kiemelő, csipkekezeslábas a ráapplikált fehérnemű-kontúrral a stílus elleni merénylet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ennél is messzebbre ment a Bachelorette című vígjáték egyik főszereplője, Rebel Wilson, aki tulajdonképpen csak egy egyszerű férfipólót öltött magára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.