20 kilótól szabadult meg - Látványosan lefogyott Jessica Simpson

jojó-efektus terhesség szülés életmódváltás Jessica Simpson egészséges életmód énekesnő fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg Jessica Simpson, aki terhessége során a vártnál is jobban elhízott. Kislánya, Maxwell Drew májusi születése után a színésznő sokáig nem is szívesen mutatkozott a nagyközönség előtt, mert zavarta a terhesség során felszedett súlyfelesleg. Néhány hónapja azonban harcba szállt a kilókkal és szeptemberre közel 20 kilótól szabadult meg.

A szőke színésznő évek óta küzdött sok nő rémálmával, a jojó-effektussal: időnként leadta a felesleget, majd visszaszedte. Terhessége során azonban a vártnál sokkal többet hízott - és bár a felesleg jó része folyadék volt, szülés után mégsem sikerült megszabadulnia a kilóktól.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Jessica terhességének utolsó szakaszában és terhessége után, 20 kilótól megszabadulva

Néhány hónapja azonban több orvos és életmódspecialista bevonásával elkezdett küzdeni a zsírpárnák ellen. "Nagyon zavart a rengeteg felesleg, és az utóbbi időben már nem akartam elolvasni semmit, amit rólam írtak. Aztán rájöttem, hogy a saját és a gyermekem lelki békéje érdekében is az a legjobb, ha befelé figyelek, és az egészségemre koncentrálok. Szakemberek segítségét kértem, és minden tanácsukat megfogadom. Ez nem csupán egy diéta, ez egy új életforma" - árulta el Jessica, aki hétfőn este New Yorkban, egy népszerű talkshow-ban mutatta meg új alakját. "A célom az, hogy még 5 kilótól megszabaduljak, és a folytatáshoz hatalmas erőt ad mindaz, amit eddig elértem" - áradozott az újdonsült anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.