Jennifer Aniston hármasikreket vár - Videó

paróka ásványvíz ikrek hármasiker terhes reklám Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves színésznő nagyon régóta szeretne már kisbabát. Igaz, hogy csak egy 2,5 perces videó erejéig, de most végre teljesülhetett a vágya, sőt, egyszerre három babát is kapott a képzeletbeli pocakjába.

Jennifert egy italgyártó cég vette rá, hogy saját magát játssza el egy reklámban - egy színésznőt, aki titkolja terhességét. A reklámfilm egy részében Jennifer a hasát leszorító öv lecsatolása után így szól a hasához: "Hogy van az én három kicsi babám? Biztos nagyon szomjasak vagytok már" - majd iszik egy nagyot - hogy a reklámozandó ásványvíz se maradjon ki vicces történetből. Jó ötlet volt a titkolt terhesség mellett az az ötlet is, hogy a színésznő jellegzetes haja csak paróka - valójában barna, göndör haja van a sztárnak.

Jennifer Aniston az életben is szeretne már teherbe esni forgatókönyvíró kedvesétől. A 40 éves Justin is azt kérte párjától, hogy jövőre, augusztus 10-ei születésnapjára már legyen meg a baba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.